Boligen din i Oppsal senter

Boligene vil ligge i et svakt hellende terreng mot Haakon Tveters vei i vest, og får svært gode lys- og solforhold.

Boligene får en sentral beliggenhet på Oppsal, like ved butikker og T-banen
Boligene får en sentral beliggenhet på Oppsal, like ved butikker og T-banen

Oppsal senter borettslag vil bestå av cirka 190 moderne og lyse leiligheter, fordelt på flere blokker med henholdsvis to til åtte etasjer. Boligene blir beliggende midt i hjertet av Oppsal. 

Boligtyper, planløsninger og priser

Først til mølla i hus C 

Boligene i hus A, B, E, F og H er nå utsolgt, men det finnes fortsatt noen få ledige boliger i hus C. Du trenger ikke være OBOS-medlem fra før for å kjøpe leilighet i disse husene. Etter salgsmøtet er det først til mølla som gjelder, og boligene selges til fastpris. Innflytting fra januar til august 2018.

Finn din bolig i boligvelgeren

Prospekt for hus C - del 1

Prospekt for hus C - del 2

Du kan også laste ned og lese mer om de andre husene i:

Prospektet for hus A og B 

Prospektet for hus E og F

Prospekt for hus H

Illustrasjon som viser stuen i en fireromsleilighet i Oppsal senter.Illustrasjon som viser stuen i en fireromsleilighet i Oppsal senter.
Mange av leilighetene er gjennomgående, noe som gir lysinnfall fra to eller tre sider.

Balkonger og uteplasser

Alle leilighetene har balkong eller terrasse på bakkeplan, og både balkongene og terrassen leveres med trelemmer på gulv.

Illustrasjon av hus A i boligprosjektet Oppsal senter i Oslo. Illustrasjonen viser fasaden og uterommet foran bygget. Illustrasjon av hus A i boligprosjektet Oppsal senter i Oslo. Illustrasjonen viser fasaden og uterommet foran bygget.Oppsal senter får et flott og skjermet uterom, med plass til både lek og rekreasjon.

Uterommet vil bli beplantet og utformet med sikte på lek og behagelig opphold. Det vil også være felles takterrasser på deler av taket til boligene.

I tillegg vil det bli opparbeidet et hyggelig torg med møteplasser, som vil gi deg og naboene dine svært gode muligheter for å samles. På det nye senteret skal det også etableres gode møteplasser innendørs.

Parkering og heis

Med det gode kollektivtilbudet rett utenfor boligene og nærheten til butikker vil behovet for bil være minimalt. Under blokkene vil det likevel bli godt med private garasjeplasser både for bil og sykkel. 

De fleste leilighetene vil ha direkte adgang via trapperom og heis til parkeringskjelleren. De boligene i hus E og F som ligger rett over kjøpesenteret kan av praktiske grunner ikke få heis rett ned, men får tilgang via et nærliggende trapperom.

Noen av biloppstillingsplassene vil være forbeholdt forflytningshemmede. 

Illustrasjon fra Oppsal senter der man ser en lys og fin stue og inngangen til et soveromIllustrasjon fra Oppsal senter der man ser en lys og fin stue og inngangen til et soverom
Leilighetene i Oppsal senter blir lyse og lekre. Det er flere ledige leiligheter igjen som har utleiedel.

Oppvarming og varmtvann

Leilighetene vil bli tilknyttet fjernvarmenett og bli oppvarmet med radiatorer. Alle leilighetene får individuelle målere for avregning av eget forbruk av fjernvarme og varmtvann.