OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
Bildet viser mor og barn som er på tur i idylliske Mærradalen, like ved Røakollen

Livet i Røakollen

Drømmer du om en lettvint hverdag i en splitter ny leilighet på Røa? Som beboer i Røakollen finner du det du trenger i nærheten og har Nordmarka kun en kort sykkeltur unna.

I Aslakveien 22 skal OBOS bygge flunkende nye leiligheter i det etablerte villaområdet på Røa. Leilighetene vil fremstå moderne og lyse, og innbyr til en lettvint hverdag med god komfort.

Det du trenger like i nærheten

I Røa sentrum finner du det du trenger av tilbud. Her finnes både frisør, kafeer, treningssenter, apotek, matbutikker og diverse andre forretninger. Det er også flere barnehager og skoler i nærheten.

Bildet viser en dame som er på en blomsterforretning på Røa
I Røa sentrum finner du dagligvarebutikker, blomsterforretning, apotek, kafeer og alt annet du trenger

Idylliske grøntområder

I Røakollen vil det bli opparbeidet et grønt og frodig gårdsrom som skal innby til rekreasjon og hygge for alle beboere. Det vil bli etablert ulike soner på området, slik at du kan finne det stedet som passer for deg og ditt behov.

Med Mærradalen som nærmeste nabo ligger alt til rette for mange fine turer i skog og mark. Det skal anlegges en sti på området som leder rett inn i dalen. Området innbyr til gode rekreasjonsmuligheter, så vel som friske joggeturer i grønne omgivelser.  

Voksent par på tur i Mærradalen
Du kan spasere rett ut fra din nye leilighet og inn i de idylliske grøntområdene i Mærradalen

Godt kollektivtilbud

Fra leiligheten din er det kun en kort spasertur til Røa T-bane, hvor linje 2 tar deg til Oslo sentrum på et kvarter. Busslinje 46 stopper ved de nye boligene. Denne kan du ta til Hovseter T-banestasjon, hvor T-banen tar deg videre til Nationaltheatret. Hele reisen tar ca. 20 minutter.

Bildet viser skiltet til Røa T-banestasjon
Fra Røa T-banestasjon er veien kort til Oslo sentrum