Hopp til innholdet

Fremdrift for hus A

Har du kjøpt leilighet i Røakollen? Her kan du følge fremdriften på byggeprosessen for hus A.

På denne siden finner du blant annet en tidslinje for byggeprosjektet frem mot innflytting. Du kan lese om hva som skjer fremover, og om hva som er gjennomført. Underveis i prosessen vil vi legge ut bilder fra byggeplassen. 

1 Salgsstart

Salgsstart for hus A på Røakollen var 25. oktober 2016. Det er fremdeles noen ledige leiligheter i bygget. 

Finn din bolig her

2 Byggingen er i gang

Byggingen startet i mai 2017. Byggeperioden vil vare i overkant av to år. Omkring et år etter byggestart vil tilvalgsprosessen starte.

3 Tilvalg for din bolig

Tilvalgsprosessen vil foregår innenfor et begrenset tidsrom i starten av byggeprosessen.

Har du kjøpt boligen din etter utgått tilvalgsfrist, kan det i noen tilfeller likevel være mulig å gjøre enkelte tilvalgsbestillinger. Slike bestillinger kan eksempelvis være endring av parkett, farge på vegger innerdører eller kjøkkenarmatur. Endringer etter tilvalgsfrist må da bestilles av kundekontakt og godkjennes av entreprenør i hvert enkelt tilfelle.

Tilvalgsprosessen for hus A ble gjennomført i juni 2018. Det er dessverre ikke lenger mulig å bestille tilvalg.

Les mer om tilvalg og endringer her

4 Byggeperiode

Hus A og B er nå under oppføring og byggeperioden vil vare frem til innflyttningsperioden, som er satt til høsten 2019.

I bildegalleriet nedenfor kan du følge byggeprosessen.

5 Innflytting fra september 2019

Innflyttingsperioden for hus A vil starte 11. september og vare til 11. desember 2019.

6 Overtakelse

Senest 10 uker før overtakelsen av boligen vil OBOS sende ut brev til hver kjøper med eksakt dato og klokkeslett for ferdigbefaring og overtakelse av den enkelte leilighet. 

I det samme brevet vil OBOS invitere kjøperne til et innflyttingsmøte. På innflyttingsmøtet informerer OBOS om alle praktiske forhold knyttet til overtakelsen av boligen, hvordan oppgjør av resterende kjøpesum foregår og om muligheten for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld.

OBOS oppfordrer deg til å ta med innesko på overtakelsen. Vi anbefaler også at det kun er de kontraktfestede kjøperne og eventuell innleid bistand som møter på overtakelsen.

7 Etter innflytting

Garantitiden gjelder i 5 år etter overtakelse. Eventuelle reklamasjoner etter innflytting rettes til OBOS fortløpende for behandling. Mer informasjon om system for innmelding av reklamasjoner blir sendt ut før innflytting.

Omtrent 1 år etter overlevering vil OBOS innkalle til ettårsbefaring av boligen. OBOS vil på forhånd be deg sende inn en liste over eventuelle reklamasjonssaker. Det føres protokoll fra befaringen som signeres av begge parter. Det avholdes ikke 5-årsbefaring. Eventuelle reklamasjoner etter ettårsbefaringen behandles fortløpende etter innmelding fra kjøper.

Etter overtakelse vil du få tilgang til en nettbasert boligperm med informasjon om hvilke materialer og produkter som er brukt i boligen, samt råd om anbefalt drift og vedlikehold. OBOS Forvaltning er valgt som borettslagets forretningsfører. De kan svare på spørsmål om drift av fellesanlegg og andre ting vedrørende driften av borettslaget.

Storklokken borettslag på Røakollen

Hus A på Røakollen utgjør sammen med hus B Storklokken borettslag.

Les om etablering og forvaltning av borettslaget her

Kontakt oss

Ta kontakt med oss hvis du lurer på noe, vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Camilla Melsgard

Camilla Melsgard

Prosjektselger

Anne Kari Sterten

Anne Kari Sterten

Prosjektselger