OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Røakollen

Leilighetene i Røakollen blir lettstelte, lyse og moderne, og vil innby til en trivelig atmosfære i hverdagen.

Leilighetene får en gjennomgående god standard med lys en-stavs eikeparkett og store skyvedører i glass mot uteplassen. Her får du egen uteplass i form av balkong, markterrasse eller privat takterrasse. Det vil også bli anlagt felles takterrasser som alle beobere kan benytte seg av. 

Det vil medfølge en sportsbod på ca. 5 kvadratmeter per leilighet, som vil bli plassert i et felles rom i kjeller, hvor det også er felles garasjeanlegg. Fra garasjeanlegget vil det være heis opp til hver etasje. På soverommene vil det bli montert garderobeskap. 

Alle boligene leveres med vannbåren gulvvarme, som legger til rette for et godt inneklima året rundt.

Illustrasjonen viser en spisestue i boligprosjektet Røakollen i Oslo

Kjøkken

Kjøkkenet er stilrent, lyst og med god standard. Det vil være lys en-stavs eikeparkett som dekker gulvflatene på kjøkkenet. 

Skapfrontene er i hvit glatt utførelse, med bøylehåndtak i stål. Overskapene er håndtaksfrie med trykkløsning, og under overskapene vil det være LED-lys, optimalt for matlagint på benkeplaten under. Det leveres oppvaskbenk med nedfelt stålkum. 

Illustrasjon som viser en stue i Røakollen

Bad

Badet leveres med mørke 20x20 cm fliser på gulv og lyse 20x40 cm fliser på veggene, taket vil bli lyst i form av plater eller malt betong. Du får vegghengt WC, servant med hvite skuffer og glatt fasade, samt overskap med speildører. 

Det vil bli avsatt plass og laget opplegg for vaskemaskin samt tørketrommel på badet. I dusjen vil det være en nedsenket sone, og dusjedørene kommer i herdet glass. 

Badegulvene vil ha elektrisk gulvvarme for komfort. I noen av leilighetene vil det bli ekstra WC, hvor det blir vegghengt toalett og vaskeservant. 

Illustrasjon som viser et baderom i Røakollen