Hopp til innholdet

Salgsmøte 25. november

Nå starter salget av 58 to- og treromsleiligheter i Hus D på Røakollen. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett på salgsmøtet, men møtet er åpent for alle. Vil du bruke forkjøpsretten må du melde deg på salgsmøtet.

Tid og sted: 25. november kl. 18.00 (dørene åpner kl. 17.00) på Hammersborg Torg 1, 0179 Oslo.

Les mer og meld deg på

1
2
3

Salgsmøte 25. november

Byggestart

Innflytting

58 ledige boliger på Røakollen, hus D – salgstrinn 1

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Lerkespore borettslag

Hus D har fått navnet Lerkespore borettslag og vil bestå av totalt 99 leiligheter. Nå kan du velge blant 58 to- til treromsleiligheter med størrelser fra 40 til 70 kvardatmeter, fordelt over åtte etasjer. 

Boligprosjektet på Røakollen vil etter hvert bestå av fem bygg med totalt 381 nye leiligheter. Ditt nye hjem ligger på toppen av Aslakveien i et trygt og godt etablert boligstrøk. Leilighetene bygges rundt et stort og bilfritt tun. 

Her får du Mærradalen med sin frodige natur som nabo. Det vil bli en gang- og sykkelsti gjennom Røakollen som leder rett inn i dalen. I Røa sentrum finner du alt du trenger av tilbud og med T-bane er du i Oslo sentrum på 15 minutter. 


Om leilighetene i Lerkespore borettslag

Leilighetene på Røakollen er lyse, stilfulle og med god standard. Vi har bygget boligene i Røakollen med intensjon å skape gode hjem der du skal kjenne at du er tett knyttet til naturen. Leilighetene blir lettstelte og moderne, og innbyr til en lettvint hverdag med god komfort.

Les videre

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, det vil si at medlemmer får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Vil du bruke forkjøpsretten må du melde deg på salgsmøtet.

Er du ikke OBOS-medlem? Du kan få forkjøpsrett med en gang ved å melde deg inn nå!

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for å kjøpe, vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Anne Kari Sterten

Prosjektselger

Camilla Melsgard

Prosjektselger

Lyst til å ta en titt?

Søndag 24. november
kl 11.30 - 12.30
Onsdag 27. november
kl 16.00 - 18.00

Det finnes 3 salgstrinn til, med 48 ledige boliger på Røakollen på Røa