OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
1
2
3

I salg nå

Byggestart

Innflytting

40 ledige boliger på Røakollen, hus D – salgstrinn 1

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Lerkespore borettslag

Hus D har fått navnet Lerkespore borettslag og vil bestå av totalt 99 leiligheter. I dette salgstrinnet kan du velge blant 58 to- til treromsleiligheter med størrelser fra 40 til 70 kvardatmeter, fordelt over åtte etasjer. 

Boligprosjektet på Røakollen vil etter hvert bestå av fem bygg med totalt 381 nye leiligheter. Ditt nye hjem ligger på toppen av Aslakveien i et trygt og godt etablert boligstrøk. Leilighetene bygges rundt et stort og bilfritt tun. 

Her får du Mærradalen med sin frodige natur som nabo. Det vil bli en gang- og sykkelsti gjennom Røakollen som leder rett inn i dalen. I Røa sentrum finner du alt du trenger av tilbud og med T-bane er du i Oslo sentrum på 15 minutter. 

Kjøp med OBOS Deleie

I hus D – salgstrinn 1 på Røakollen kan du kjøpe utvalgte leiligheter med OBOS Deleie. Fristen for å melde forkjøp på disse er nå over, og leilighet D0002 og D1009 er fortsatt ledig. Nå er det førstemann til mølla! 

Last ned prislisten (PDF)


Om leilighetene i Lerkespore borettslag

Leilighetene på Røakollen er lyse, stilfulle og med god standard. Vi har bygget boligene i Røakollen med intensjon å skape gode hjem der du skal kjenne at du er tett knyttet til naturen. Leilighetene blir lettstelte og moderne, og innbyr til en lettvint hverdag med god komfort.

Les videre

Meld interesse for Røakollen

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Ingen forkjøpsrett

Salgsmøtet er nå overstått, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det først til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Anne Kari Sterten

Prosjektselger

Camilla Melsgard

Prosjektselger

Det finnes 4 salgstrinn til, med 75 ledige boliger på Røakollen på Røa