OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

Salgsmøte 29. januar

Nå starter salget av 41 tre- og fireromsleiligheter i Røakollen, salgstrinn 2 i Hus D. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett på salgsmøtet, men møtet er åpent for alle. Vil du bruke forkjøpsretten må du melde deg på salgsmøtet.

Tid og sted: 29. januar kl. 18.00 (dørene åpner kl. 17.00) på Hammersborg Torg 1, 0179 Oslo.

Les mer og meld deg på 

1
2
3

Salgsmøte 29. januar

Byggestart

Innflytting

41 ledige boliger på Røakollen, hus D – salgstrinn 2

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Lerkespore borettslag

Hus D har fått navnet Lerkespore borettslag og vil bestå av totalt 99 leiligheter. I det andre salgstrinnet kan du velge blant 41 tre- til fireromsleiligheter med størrelser fra 71 til 98 kvardatmeter, fordelt over ti etasjer. 

Boligprosjektet på Røakollen vil etter hvert bestå av fem bygg med totalt 381 nye leiligheter. Ditt nye hjem ligger på toppen av Aslakveien i et trygt og godt etablert boligstrøk. Leilighetene bygges rundt et stort og bilfritt tun. 

Her får du Mærradalen med sin frodige natur som nabo. Det vil bli en gang- og sykkelsti gjennom Røakollen som leder rett inn i dalen. I Røa sentrum finner du alt du trenger av tilbud og med T-bane er du i Oslo sentrum på 15 minutter. 


Om leilighetene i Lerkespore borettslag

Leilighetene på Røakollen er lyse, stilfulle og med god standard. Vi har bygget boligene i Røakollen med intensjon å skape gode hjem der du skal kjenne at du er tett knyttet til naturen. Leilighetene blir lettstelte og moderne, og innbyr til en lettvint hverdag med god komfort.

Les videre

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, det vil si at medlemmer får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Vil du bruke forkjøpsretten må du melde deg på salgsmøtet.

 Er du ikke OBOS-medlem? Du kan få forkjøpsrett med en gang ved å melde deg inn nå!

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for å kjøpe, vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Anne Kari Sterten

Prosjektselger

Camilla Melsgard

Prosjektselger

Det finnes 4 salgstrinn til, med 91 ledige boliger på Røakollen på Røa