Slik blir boligene i Røakollen

I Røakollen bor du i et godt etablert villaområde, samtidig som du har flotte friområder i umiddelbar nærhet.

Illustrasjon som viser stue og kjøkken i Røakollen

Røakollen vil bestå av ca. 360 nye leiligheter, fordelt på fem bygg. De fem byggene vil variere i høyde fra fem til ti etasjer, med minimum to etasjer differanse fra de høyeste til de laveste blokkene.

I salg nå 

OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, men etter at salget har startet er det først til mølla som gjelder. Det er ikke forkjøpsrett på de ledige leilighetene i hus A, B og C. Boligene selges til fastpris.

Bygg C – sameie

I januar startet salget av 83 nye leiligheter i hus C i Røakollen. Huset blir liggende helt inntil de grønne lungene i Mærradalen, og mange av boligene får en fantastisk utsikt. Trinnet består av to- til femromsleiligheter på 36,5 – 192 kvadratmeter. Byggestart er vedtatt, og innflytting er planlagt fra mars 2020.

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt for bygg C

Bygg A – borettslag 

Vi har startet salget av 47 nye boliger i bygg A. Dette trinnet består av to- til fireromsleiligheter på 54,5 – 119 kvadratmeter. Åtte leiligheter i deler av 2. og 3. etasje er reservert til et privateid bofellesskap for ungdom med nedsatt funksjonsdyktighet. Byggestart er vedtatt, og innflytting er planlagt fra september 2019.

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt for hus A

Bygg B – borettslag 

Vi har startet salget av 74 leiligheter bygg B i Røakollen. Du kan velge mellom et variert utvalg av to- til fireromsleiligheter på 37 – 105 kvadratmeter. Byggestart er vedtatt, og innflytting er planlagt fra august 2019.

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt for bygg B

171101 Røakollen Eksteriør - Oktober 2017_2_4
I Røakollen blir det lagt vekt på å skape gode uterom, hvor alle beboere skal trives

Kvalitet, standard og tilvalg

Leilighetene får en gjennomgående god standard med lys en-stavs eikeparkett og store skyvedører i glass mot uteplassen. Alle boligene leveres med vannbåren gulvvarme, som legger til rette for et godt inneklima året rundt.

Kjøkkenleverandør er Studio Sigdal. Standardkjøkken og bad står utstilt på visningssenteret på Røa senter.

Hvis du er tidlig ute, har du mulighet til å sette ditt eget preg på boligen gjennom tilvalg.

Illustrasjonen viser en spisestue i boligprosjektet Røakollen i Oslo. I bakgrunnen ser man utgang til balkongen.Illustrasjonen viser en spisestue i boligprosjektet Røakollen i Oslo. I bakgrunnen ser man utgang til balkongen.Leilighetene på Røa blir moderne og lyse, med god standard og muligheter for tilvalg

Lurer du på hvordan det blir å bo i Røakollen? 

Ta en titt i 3D-visningene for tre av leilighetene:

Leilighet 8001 i hus C / Leilighet 5006 i hus C / Leilighet 7002 i hus A

Balkonger og uteplasser

Nesten alle leilighetene i Røakollen får egen uteplass i form av balkong, markterrasse eller privat takterrasse. Det vil også bli anlagt felles takterrasser, som alle beboerne kan benytte seg av.

De lyse, luftige utearealene mellom blokkene skal være et sted hvor alle beboere trives. Det vil bli etablert ulike soner, slik at du kan finne et område som passer for deg. I tillegg vil det opparbeides en sti gjennom hele området, som lar deg spasere rett inn i frilufts- og treningsområdene i Mærradalen.

Illustrasjon som viser en takterrasse i Røakollen
Alle leilighetene får en egen uteplass i form av balkong, markterrasse eller privat takterrasse

Heis, parkering og bod

Boligene har kjeller med felles garasjeanlegg, hvor du kan parkere bilen og ta heisen rett opp til din etasje. De aller fleste leilighetene leveres med en egen parkeringsplass i garasjeanlegget. Det vil også bli mulighet til å kjøpe en ekstra garasjeplass.

Alle leilighetene leveres med sportsbod i kjeller. Det vil også bli etablert et fellesrom som kan brukes som sykkelverksted og smørebod, i tillegg til en utendørs sykkeldusj.