OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
Bilde av en familie som sitter ved vannkanten på Ingierstrand

Livet på Rosenholm

Rosenholm borettslag ligger inntil et lite skogholt i et veletablert og familievennlig småhusområde på Toppåsen. Det er hyggelige fellesområder mellom husene med god plass til lek og moro.

En aktiv hverdag

Dette er stedet hvor generasjoner lever side om side, med gode muligheter for et aktivt liv. Det er kort avstand til barnehager, skoler, idrettsanlegg, svømmehall, treningssenter, kunstgressbane og populære Søndre Ås Gård med ridesenter. Vakre Hvervenbukta med idylliske bade- og turmuligheter ligger også i nærområdet. 

Familie kikker på dyr på Søndre Ås gård
På Søndre Ås gård ligger alt til rette for en hyggelig dag for hele familien!

Gode opplevelser

Norges største innendørs trampolinepark ligger et steinkast unna. Du kan kjøre slalåm i slalåmbakken på Sloreåsen, eller spille golf på Grønmo golfbane.

I nærområdet ligger flotte områder som innbyr til opplevelser året rundt. Blant annet er veien kort til Østmarka, med skispor om vinteren og brede turstier for bruk om sommeren. Det er kort vei til bibliotek både på Holmlia og på Kolben kulturhus, hvor det også er kinosal og restaurant med utsikt over Kolbotnvannet.

Eldre par går tur i et grøntområde ved boligprosjektet Rosenholm
Du kan spasere rett ut fra boligen din og inn i de flotte turområdene som ligger i nærheten.

Kort vei til det meste

Den sentrale beliggenheten med god infrastruktur og kommunikasjonstilbud er en viktig faktor til at så mange bosetter seg her. Rosenholm er et rolig område, med kort vei til flere handelssentrum. Det er gangavstand til populære Kolbotn Torg, kjøpesenteret som har alt som skal til for å gi deg en følelse av byliv. På Holmlia Senter kan du gjøre dine daglige innkjøp.

Sentral beliggenhet

Ønsker du deg inn til Oslo sentrum er det bare en 15 minutters togtur dit fra Rosenholm stasjon. Der går toget via Oslo S og videre til Skøyen, og andre veien til Ski og videre på Østfoldbanen.

Eldre mann venter på toget på Rosenholm togstasjon
Fra Rosenholm stasjon kan du ta toget inn til Oslo på 15 minutter.