Livet på Rosenholm

Rosenholm borettslag blir beliggende inntil et lite skogholt i et veletablert og familievennlig småhusområde på Toppåsen. Det blir hyggelige fellesområder mellom husene med god plass til lek og moro.

Bilde av en familie som sitter ved vannkanten på Ingierstrand

En aktiv hverdag

Dette er stedet hvor generasjoner lever side om side, med gode muligheter for et aktivt liv. Det blir kort avstand til barnehager, skoler, idrettsanlegg, svømmehall, treningssenter, kunstgressbane og populære Søndre Ås Gård med ridesenter. Vakre Hvervenbukta med idylliske bade- og turmuligheter ligger også i nærområdet. 

Bilde av kvinne, mann og barn på Søndre Ås gårdPå Søndre Ås gård ligger alt til rette for en hyggelig dag for hele familien!

Gode opplevelser

Norges største innendørs trampolinepark ligger et steinkast unna. Du kan kjøre slalåm i slalåmbakken på Sloreåsen, eller spille golf på Grønmo golfbane.

I nærområdet ligger flotte områder som innbyr til opplevelser året rundt. Blant annet er veien kort til Østmarka, med skispor om vinteren og brede turstier for bruk om sommeren. Det er kort vei til bibliotek både på Holmlia og på Kolben kulturhus, hvor det også er kinosal og restaurant med utsikt over Kolbotnvannet.

Bilde av et eldre par som går tur i turområdet like ved RosenholmDu kan spasere rett ut fra boligen din og inn i de flotte turområdene som ligger i nærheten.

Kort vei til det meste

Den sentrale beliggenheten med god infrastruktur og kommunikasjonstilbud er en viktig faktor til at så mange bosetter seg her. Rosenholm er et rolig område, med kort vei til flere handelssentrum. Det er gangavstand til populære Kolbotn Torg, kjøpesenteret som har alt som skal til for å gi deg en følelse av byliv. På Holmlia Senter kan du gjøre dine daglige innkjøp.

Sentral beliggenhet

Ønsker du deg inn til Oslo sentrum er det bare en 15 minutters togtur dit fra Rosenholm stasjon. Der går toget via Oslo S og videre til Skøyen, og andre veien til Ski og videre på Østfoldbanen.

Bilde av en eldre mann som står på perrongen på togstasjonen på RosenholmFra Rosenholm stasjon kan du ta toget inn til Oslo på 15 minutter.