OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Rosenholm borettslag

Rosenholm borettslag vil ha flotte, lyse og luftige leiligheter med fokus på godt inneklima. Leilighetene er vestvendte med solrike balkonger eller markterrasser.

Illustrasjon av hovedsoverom på Rosenholm

Leilighetene får en gjennomgående god standard, med vindusflater fra gulv til tak som gjør boligene lyse og luftige. 

Det vil bli 14 mm lyspigmert trestavs eikeparkett i leilighetene, og en generell takhøyde på cirka 2,5 meter. En sportsbod på minimum fem kvadratmeter vil følge hver leilighet, og vil bli plassert i et felles bodanlegg. Heis gjør garasjeanlegget under bakken lett tilgjengelig. Garasjeplass er inkludert i prisen på de fleste leilighetene. Hvis du er tidlig ute kan du kjøpe en ekstra garasjeplass. 

Alle leilighetene vil ha balkong eller markterrasse. Det vil bli oppvarming basert på vannbåren varme og ventilasjon med varmegjenvinning. 

Illustrasjon av stue på Rosenholm

Kjøkken

Leilighetene leveres med 14 mm lyspigmert trestavs eikeparkett som gulv på kjøkken, sov og stue. 

Kjøkkenet får innredning fra Sigdal kjøkken type Uno, med hvite fronter (1002-Y) og benkeplate i laminat "betong". I benkeplaten blir det en stor oppvaskkum av type Intra Omnia. Det er satt av plass til hvitevarer. 


Illustrasjon av et kjøkken på Rosenholm

Bad

På badet vil det bli 40x20 cm hvite fliser på veggene og 20x20 grå fliser på gulv, med mindre fliser i dusjsonen. Det monteres servant med hvite skap under og speilskap over servanten. Dusjveggene vil være innfellbare og i klart glass og det blir LED-spotter i tak. Badene leveres med avsatt plass og opplegg for vaskemaskin. Baderommene i leilighetene leveres som prefabrikkerte våtromsmoduler. 

I noen av leilighetene blir det ekstra WC. Der leveres det malte vegger og 20x20 grå fliser på gulv, samt vegghengt toalett. Over håndvasken vil det bli montert speil. 

Illustrasjon av bad på Rosenholm