Hopp til innholdet
1
2
3

I salg nå

Byggestart

Innflytting

4 ledige boliger på Rosenholm hus C

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Rosenholm borettslag

De 120 boligene i Rosenholm borettslag ligger inntil et lite skogholt i et veletablert og familievennlig område på Nedre Toppåsen. Her er det både buss og tog i nærheten, med kun fire stopp fra Oslo sentrum. 

Det solrike området på Rosenholm gir deg gode muligheter for et aktivt liv, med idrettsanlegg, svømmehaller og flotte turområder like i nærheten. 

Rosenholm borettslag er det siste prosjektet vi bygger på Nedre Toppåsen. 


Om leilighetene i Rosenholm

Endelig kan du komme hjem til en ny, lettstelt leilighet i et hyggelig og grønt miljø. Her kan du skape hverdagen din akkurat som du vil ha den. Rosenholm borettslag vil ha flotte, lyse og luftige leiligheter med fokus på godt inneklima. Her kan du trives både inne og ute med et stort grøntområde rett utenfor døren.

Les videre

Ingen forkjøpsrett

Salgsmøtet er nå overstått, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det først til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Boligene i Rosenholm borettslag selges med OBOS Bostart – det vil si at disse boligene selges til en lavere pris enn ordinær kjøpspris. Ta kontakt med prosjektselge forr å høre hvilke leiligheter du kan kjøpe med OBOS Bostart-pris på Rosenholm.

Les mer om OBOS Bostart

Kontakt oss

Noe du lurer på? Vi svarer deg gjerne!

Hanne Larsen

Prosjektselger

Det finnes 2 salgstrinn til, med 16 ledige boliger på Rosenholm på Toppåsen