Hopp til innholdet

Om leilighetene i Rosenholm borettslag

Rosenholm borettslag har flotte, lyse og luftige leiligheter med fokus på godt inneklima.

Leilighetene har en gjennomgående god standard, med vindusflater fra gulv til tak som gjør boligene lyse og luftige. Boligene er lett tilgjengelig med trappefri adkomst til andre etasje, og kun en trapp opp til tredje etasje.

Det er 14 mm lyspigmert trestavs eikeparkett i toromsleilighetene, i fireromsleilighetene er det lyspigmentert enstavs eikeparkett. Generell takhøyde blir på cirka 2,5 meter. En sportsbod på minimum 5 kvadratmeter følger hver leilighet, og er plassert i plan 1 i samme hus som leiligheten.

Alle leilighetene har balkong eller terrasse på bakkeplan. Det er oppvarming basert på vannbåren varme og ventilasjon med varmegjenvinning. 

Illustrasjonen viser en stue på Rosenholm

Kjøkken

Toromsleilighetene leveres med lyspigmentert trestavs eikeparkett som gulv på kjøkken, soverom, entré og stue. Kjøkkenet har innredning fra Sigdal kjøkken type Uno, med hvite, slette fronter og benkeplate i laminat "betong". Stor oppvaskkum av type Intra Omnia følger med i kjøkkeninnredningen. Hvitevarer leveres ikke.

Fireromsleilighetene leveres med lyspigmentert enstavs eikeparkett som gulv på kjøkken, soverom, entré og stue. Kjøkkenet har innredning fra Sigdal kjøkken type Uno, med hvite, slette fronter og benkeplate i laminat "betong". Kjøkkenet leveres med stekeovn i høyskap, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Det avsettes plass til frittstående kjøleskap.

Illustrasjonen viser en stue i boligprosjektet Rosenholm

Bad

På badet blir det grå 20x20 cm ensfargede grå fliser på gulv, litt mindre i dusjsonen. På veggene blir det 40x20 cm hvite fliser. I dusjen blir det hjørnesluk. 

Det monteres servant med hvite skap under, samt speilskap over servanten. Toalettet er vegghengt. Innfellbare dusjvegger i klart glass og LED-spotter i tak med dimmer. Det vil og være opplegg for vaskemaskin på badet. Baderommene i leilighetene leveres som prefabrikkerte våtromsmoduler.

Illustrasjonen viser et baderom i boligprosjektet Rosenholm

Lyst til å ta en titt?

Søndag 22. september
kl 12.00 - 13.00