Hopp til innholdet

Om leilighetene i Rosenholm borettslag

Rosenholm borettslag vil ha flotte, lyse og luftige leiligheter med fokus på godt inneklima.

Leilighetene får en gjennomgående god standard, med vindusflater fra gulv til tak som gjør boligene lyse og luftige. Boligene er lett tilgjengelig med trappefri adkomst til andre etasje, og kun en trapp opp til tredje etasje.

Det vil bli 14 mm lyspigmert trestavs eikeparkett i toromsleilighetene, i fireromsleilighetene blir det lyspigmentert enstavs eikeparkett. Generell takhøyde blir på cirka 2,5 meter. I En sportsbod på minimum 5 kvadratmeter vil følge hver leilighet, og vil bli plassert i plan 1 i samme hus som leiligheten. I en begrenset periode har du mulighet til å velge mellom grå eller hvite vegger i fireromsleilighetene. 

Alle leilighetene vil ha balkong eller terrasse på bakkeplan. Det vil bli oppvarming basert på vannbåren varme og ventilasjon med varmegjenvinning. 

Illustrasjonen viser en stue på Rosenholm

Kjøkken

Toromsleilighetene leveres med lyspigmentert trestavs eikeparkett som gulv på kjøkken, soverom, entré og stue.  Kjøkkenet får innredning fra Sigdal kjøkken type Uno, med hvite, slette fronter og benkeplate i laminat "betong". Stor oppvaskkum av type Intra Omnia vil følge med i kjøkkeninnredningen. Hvitevarer leveres ikke.

Fireromsleilighetene leveres med lyspigmentert enstavs eikeparkett som gulv på kjøkken, soverom, entré og stue. Kjøkkenet får innredning fra Sigdal kjøkken type Uno, med hvite, slette fronter og benkeplate i laminat "betong". Kjøkkenet leveres med stekeovn i høyskap, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Det avsettes plass til frittstående kjøleskap.

Illustrasjonen viser en stue i boligprosjektet Rosenholm

Bad

På badet blir det grå 20x20 cm ensfargede grå fliser på gulv, litt mindre i dusjsonen. På veggene blir det 40x20 cm hvite fliser. I dusjen blir det hjørnesluk. 

Det monteres servant med hvite skap under, samt speilskap over servanten. Toalettet blir vegghengt. Innfellbare dusjvegger i klart glass og LED-spotter i tak med dimmer. Det vil og være opplegg for vaskemaskin på badet. Baderommene i leilighetene leveres som prefabrikkerte våtromsmoduler.

Illustrasjonen viser et baderom i boligprosjektet Rosenholm

Lyst til å ta en titt?

Søndag 21. juli
kl 14.30 - 15.30
Søndag 28. juli
kl 14.30 - 15.30
Søndag 4. august
kl 14.30 - 15.30