project logo
Solveggen på Lambertseter

75 leiligheter – borettslag

Livet i Solveggen

På Munkelia vil du kunne nyte livet i en lys og solrik leilighet beliggende i en svakt hellende åskam som vender mot vest.

To gode venniner som drikker kaffe på en kafé

Vi planlegger å bygge 75 leiligheter i Solveggen, i ulik størrelse og med variert utforming. Her vil du kunne trives enten du er nyetablert, barnefamilie med behov for mer plass, eller senior med ønske om en moderne og lettstelt leilighet.

To minutter til t-banen og 600 meter til senteret

På Lambertseterplatået vil du bo tilbaketrukket og rolig, men med kort avstand til det meste. 

Oversiktsbilde inne på Lambertseter senter. Foto: Nadia Frantsen. Oversiktsbilde inne på Lambertseter senter. Foto: Nadia Frantsen.
Ta med gode venner og kos deg med en handledag på Lambertseter senter.

Skal du på kino, kjøpe en god terrassevin eller fornye garderoben – trenger du ikke å dra langt: Ta t-banen én holdeplass, eller gå i 10 minutter, så har du tilgang til 55 spesialforretninger, kino, bibliotek, kafeer, treningssenter, legekontor og apotek på Lambertseter senter.

Bilde av Munkelia T-baneskilt. Foto: Nadia Frantsen. Bilde av Munkelia T-baneskilt. Foto: Nadia Frantsen.
Med avgang hvert 7,5 minutt tar T-banen deg til sentrum på kun 19 minutter.

Innenfor en radius på 1000 meter finner du også nærsentrene på Karlsrud, Sæter og Holtet. Med 79-bussen, som stopper rett utenfor, kommer du enkelt mot Sæter, Ljan og Holmlia i sør, og Skullerud, Bøler, Tveita og de andre forstedene østover helt til Grorud.

Idrett og friluftsliv

Solveggen ligger som nærmeste nabo til en grønnkledd kolle mot øst og skogsområdet ved Nordstrandveien i sør. Det er gangavstand til Østmarka med varierte muligheter for rekreasjon og friluftsliv, og det finnes en rekke idrettsbaner i nabolaget.

Bilde av fire gutter som spiller fotball på Lambertseter idrettsbane. Foto: Nadia Frantsen.Bilde av fire gutter som spiller fotball på Lambertseter idrettsbane. Foto: Nadia Frantsen.
Ved Lambertseter idrettsbane kan du ta med deg for ballspill og andre morsomme aktiviteter.

Rett vest for boligene ligger Nordstrand friidrettsanlegg og Nordstrandhallen, mens du i nord kan besøke svømmehallen og Lambertseter idrettsanlegg med friidrett-, fotball- og tennisbane.

I bildet ser vi inne fra Lambertseter svømmehall, men flere som trener i vannet og noen som sitter og ser på. Foto: Nadia Frantsen. I bildet ser vi inne fra Lambertseter svømmehall, men flere som trener i vannet og noen som sitter og ser på. Foto: Nadia Frantsen.
Lambertseter svømmeklubb har et aktivt miljø, og er en klubb hvor du kan ha mye moro. 

På fine, varme sommerdager kjører du til badestrendene langs Hvervenbukta, Ulvøya eller Nordstrand på 10 minutter.

Skoler og barnehager

Det er planlagt en barnehage med fire avdelinger i underetasjen i den ene blokka, så hit kan barna komme i bare pysjen om de vil.

To skolebarn som får undervisning av en kvinnelig lærerTo skolebarn som får undervisning av en kvinnelig lærer
Har du skolebarn sogner de til Lambertseter skole.

Barnehagen skal stå ferdig til innflytting. Ellers er det god barnehagedekning i hele bydelen. De nærmeste utenfor eiendommen er Blåfjell, Pynten og Treklossen.

Avstander i hverdagen

  • Nordstrand Legesenter 0,9 km
  • Lambertseter senter 0,6 km
  • Sæter 1,3 km
  • Skullerudkrysset 1,9 km
  • Oslo S 8,3 km
  • Gardermoen 51,3 km
  • Elixia Lambertseter Senter 0,7 km
  • Fresh Fitness Lambertseter 1 km