project logo
Solveggen på Lambertseter

75 leiligheter – borettslag

Boligen din i Solveggen

På Munkelia på Lambertseter skal vi bygge boliger med flott utsikt over Nordstrand og Oslofjorden. Her kan du sikre deg en helt ny bolig med rolig beliggenhet og kort vei til Lambertseter senter.

Illustrasjon av et hvitt kjøkken i boligprosjektet Solveggen på Munkelia i Oslo.

Gå direkte til:

Boligtyper og planløsninger

De 75 leilighetene i Solveggen er fordelt på to blokker. Hus A er et punkthus på fem etasjer som vil ligge langs Mikrobølgen. Hus B er en langblokk med avtrapping fra åtte til fem etasjer, som vil ligge langs Langbølgen. 

Leilighetene får svært gode solforhold, og blir lyse og romslige. De fleste leilighetene er gjennomgående, noe som vil gi rikelig med lys. Felles for alle er god takhøyde på 250 cm. 

Alle leilighetene i Solveggen er nå solgt. Har du lyst til å se plasseringen og plantegningen til din leilighet? I boligvelgeren får du en oversikt over alle de solgte leilighetene

Du kan også lese mer om boligene og kjøpet i prospektet for Solveggen (pdf).

Balkonger og takterrasser

Alle boligene får solrike og skjermede balkonger på 10 til 14 kvadratmeter eller stor privat takterrasse. Balkongene og terrassene vil være syd- eller vestvendte, slik at du kan nyte utsikten over Nordstrand. Fra sjette etasje får du fjordutsikt.

Illustrasjon av en balkongene i boligprosjektet Solveggen på Munkelia i Oslo. På balkongen sitter det en eldre mann og leser i en bokIllustrasjon av en balkongene i boligprosjektet Solveggen på Munkelia i Oslo. På balkongen sitter det en eldre mann og leser i en bok
I Solveggen kan du nyte romslige balkonger og et grønt tun med koller og gangstier mellom bygningene.

I syvende etasje i hus B er det en felles takterrasse som alle beboerne i Solveggen kan nyte godt av. Herfra får du flott fjordutsikt og panorama mot syd, vest og øst. Terrassen får tregulv, og blir opparbeidet med pergola og lune oppholdssoner. Den omgis av grønne vekster på resten av takflaten.

I soldiagrammene for Solveggen kan du se solens gang:

Soldiagrammene er utarbeidet etter digital 3Dmodell. Det vil kunne forekomme avvik som følge av eventuelle omkringliggende vegetasjon. Det tas videre forbehold om feil i dataprogrammet.

 

Illustrasjon av en takterrasse i Solveggen. I bildet er det en familie som griller og koser seg ute i solen. Illustrasjon av en takterrasse i Solveggen. I bildet er det en familie som griller og koser seg ute i solen.
I hus B er det felles takterrasse med panoramautsikt, som alle beboerne i Solveggen har tilgang til og kan nyte godt av.

Garasjekjeller med sportsbod og heis

De fleste leilighetene vil få sportsbod og egen parkeringsplass i garasjekjelleren. Herifra kan du ta heisen rett opp til din etasje. Det blir også mulig å kjøpe ekstra garasjeplass. Det blir tilrettelagt for lading av elbil, og det blir satt av arealer til sykkelparkering i det låste anlegget. 

Uteområder og fellesareal

Bygningen mot Langbølgen vil få forhager og inngangspartier som ligger tilbaketrukket og hevet opp fra veien. Langs fortauet blir det plantet trær, og det store tunet mellom bygningene vil bli opparbeidet med koller, stikkveier og en vegetasjon som skaper åpne, solrike rom og en naturlig overgang til friområdene øst for Langbølgen.

Illustrasjon av fasadene til boligprosjektet Solveggen på Munkelia i Oslo.Illustrasjon av fasadene til boligprosjektet Solveggen på Munkelia i Oslo.
I utformingen av bygningene og eiendommen vil karakteristiske trekk fra den opprinnelige Lambertseterutbyggingen bli videreført. 

Barnehage i borettslaget

I underetasjen i hus B er det er planlagt en barnehage med fire avdelinger.