OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
Illustrasjon av en av takterrassene i Symra terrasse. I illustrasjonen er det tre voksne og et lite barn. Terrassen er møblert med både en liten sofagruppe og en sittegruppe med et rundt bord.

Livet i Symra terrasse

Ønsker du å bo på Lambertseter, den populære drabantbyen fra 50-tallet, med store grøntområder mellom borettslagene? Trenger du en større, lys og lettstelt bolig? Da er Symra stedet!

Rett over veien for Lambertseter Senter, bygger OBOS et nytt borettslag med 107 flotte leiligheter. Her vil du kunne bo tett på kollektivtilbud, butikker, treningssenter og kafeer, men samtidig ha enkel adkomst til store friområder som gir mange turmuligheter.

Bilde av fire gutter som spiller fotball på Lambertseter idrettsbane. Foto: Nadia Frantsen.

På Lambertseter idrettsbane kan barna kose seg og spille fotball i vårsolen.

Lukk
På Lambertseter idrettsbane kan barna kose seg og spille fotball i vårsolen.

Store friområder

Et nettverk av godt opplyste gang- og sykkelveier binder sammen borettslagene på Lambertseter. Med holdeplass for bane og buss på senteret, kommer du raskt til store friområder som Ekeberg, Østensjøvannet, Østmarka og fjorden.

Lambertseter er selve porten til alt Østmarka har å by på: Skiturer og akeliv om vinteren. Badeliv, fot- og sykkelturer om sommeren. Du kan selvfølgelig også padle på ett av de mange rolige vannene i Østmarka, eller bytte ut kanoen med skøytene når kulden setter inn.

Sommer som vinter er det ofte arrangerte aktiviteter ved inngangen til marka, og Skullerudstua har stor kafé med egne utleielokaler.

 

 

Tursti i Østmarka med merket tre
Lambertseter er selve porten til alt Østmarka har å by på!

Nærhet til alt

I Symra terrasse borettslag bor du godt skjermet i et fredelig område, samtidig som du likevel befinner deg midt i smørøyet. Alt du trenger, ligger bokstavelig talt bare et steinkast unna. Under boligene kommer det nye butikker,  og det beste av alt: Du trenger bare å krysse gaten hvis du er ute etter en førsteklasses shoppingopplevelse.

På Lambertseter senter finner du nemlig 55 spesialforretninger, treningssenter, tannlege, lege, apotek, kino, bibliotek og flere hyggelige spisesteder - med andre ord et naturlig møtested for bydelens innbyggere.

Parsellhage og bilkollektiv

Bor du i Symra terrasse kan du ta miljøansvar hver dag. Dyrk dine egne økologiske grønnsaker i parsellhagen på Karlsrud, og lån bil hos bilkollektivet når du skal storhandle.

Bildet viser inngangen til Lambertseter Senter.
Lambertseter Senter med kino og bibliotek ligger rett over gata for de nye boligene.

Bibliotek og kino

Se en film på Symra kino med noen du er glad i, lån en spennende bok på Deichman Lambertseter eller sett deg ned og nyt nytraktet kaffe på bibliotekets kafétorg mens du blar i magasiner og aviser fra hele landet - her finnes det mye å velge i.

Visste du forresten at det regelmessig arrangeres både konserter og utstillinger i biblioteket? I det hele tatt: Lambertseter senter er på alle måter blitt mulighetenes marked. Og skulle du likevel ha behov for å ta turen til sentrum, har T-banen hyppige avganger og tar deg til Oslo S i løpet av 18 minutter.

Leser du en god filmanmeldelse, kan du se filmen på Symra kino(Lenke ut) – uten å måtte lete etter parkeringsplass i sentrum.

Bilde av logoen til Deichmanske bibliotek på Lambertseter senter. Foto: Nadia Frantsen.
Det arrangeres regelmessig både konserter og utstillinger i biblioteket på Lambertseter.