Boligen din i Symra terrasse

I Symra terrasse er det høyt under taket, urbant og sentralt. Leilighetene varierer både i størrelse og utforming, slik at du kan finne et hjem som passer dine behov.

Illustrasjon av en av takterrassene i Symra terrasse. Terrassen er møblert med både en sittegruppe med et langbord og en sofagruppe. Utsikten er mot Lambertseter senter og sjøen.

Symra terrasse vil bestå av fem blokker på fem og seks etasjer over næringsarealene. Vi bygger totalt 107 leiligheter, hvor størrelsene varierer fra cirka 45 til 135 kvadratmeter. Under boligene vil det bli bygget en høy førsteetasje, og der kommer det nye butikker eller andre servicefunksjoner. 

Det vil bli bygget ett bofellesskap med åtte leiligheter i hus A2, og tilsvarende i B2. Bofelleskapene skal benyttes av ungdom med nedsatt funksjonsdyktighet. Disse leilighetene vil være en del av borettslaget på lik linje med de øvrige.

Boligtyper, planløsninger og priser

Fire lekre leiligheter igjen!

Boligene i Symra terrasse har vært svært populære. Flere av boligene er solgt, men du har fortsatt mulighet til å sikre deg en av de fire siste leilighetene. Du kan velge mellom tre- og fireroms med størrelse fra 94 til 135 kvadratmeter, alle med store terrasser.

I boligvelgeren kan du få en oversikt over de ledige leilighetene, og se planløsninger og priser.

Finn din bolig

Last ned prospekt 

Illustrasjon av Symra terrasse, hus B3. Illustrasjon av Symra terrasse, hus B3.Vi skal bygge 107 leiligheter fordelt på fem blokker, med varierende størrelse.

Det var vært enorm interesse boligene i Symra terrasse, og alle de 36 leilighetene i første salgstrinn er solgt. Last ned prospekt for hus A1 og A2.

Urban arkitektur og høyt under taket

De nye boligene vil ha en arkitektur som bryter med den engelskinspirerte 50-tallsstilen som preger Lambertseter. Hovedmaterialet er lys gråhvit teglstein, som underbygger den arkitektoniske ideen om stedlig tilknytning, kvalitet og helhetlig utforming. 

Leilighetene har god takhøyde på 2,5 meter, noe som gir ekstra romfølelse.

Balkonger, terrasser og grønne uteområder

Alle leilighetene får balkong eller terrasse, og noen får frokostbalkong i tillegg. Toppleilighetene vil få store og romslige terrasser.

Mellom blokkene vil det bli anlagt grøntområder og torg, med gangstier og sitteplasser som innbyr til hygge og sosialt samvær. Fra grøntområdene kan du vandre direkte til friområdet som vender mot øst.

Illustrasjon fra grønt uterom i Symra terrasse.Illustrasjon fra grønt uterom i Symra terrasse.
Fra Symra terrasse er det bare en kort spasertur til mange flotte fritidsområder. 

Heis og parkering

I kjelleren vil det bli bygget en parkeringskjeller i to etasjer, med heis opp til din etasje. Innkjøringen til garasjen blir fra bakkeplan i Cecilie Thorsens vei.

De fleste leilighetene vil leveres med egen parkeringsplass, og det skal også tilrettelegges for lading av elbil på alle parkeringsplassene.