Vi oppdaterer systemene våre

Oppdateringer 25. og 26. januar

25. og 26. januar oppdaterer vi systemene våre, og enkelte av tjenestene kan være utilgjengelige i korte perioder mellom kl. 12 og 17.

For obos.no gjelder dette: 

- bruktboligsøk og melding av forkjøp
- medlemskap og Min Side
- nyhetsbrev

Øvrige tjenester som også er berørt:

- Nabohjelp
- OBOS-appen
- Styrerommet
- Nabolaget
- Vibbo

Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Symra terrasse

Leilighetene i Symra terrasse blir moderne og lettstelte med vinduer på tre sider. I tillegg får du en stor terrasse.

Drømmer du om en stor leilighet sentralt ved handel, service og kollektivtransport? Nå er det kun noen få leiligheter tilgjengelig i det populære boligprosjektet på Symra terrasse. Her kan du sikre deg en lys og romslig leilighet med god planløsning og store solrike terrasser. 

Illustrasjon av en av takterrassene i Symra terrasse. Terrassen er møblert med både en sittegruppe med et langbord og en sofagruppe. Utsikten er mot Lambertseter senter og sjøen.

Lys og moderne

Leilighetene har rikelig med vindusflater og naturlig lys, samt hvit mattlakert enstavs eikeparkett og vannbåren gulvvarme. Dørene er i heltre og skyvedør i glass ut mot terrassen. 

Kjøkken

Det monteres lekker grått eller hvitt Scala palett kjøkkeninnredning fra Sigdal kjøkken med bruksvennlig laminat benkeplate i type Lys skimmer. Lys monteres på undersiden av overskapene. Integrerte hvitevarer i god kvalitet fra Siemens.

Bad og WC

Badene får smakfulle lysegrå fliser på gulv over elektrisk varme, hvite fliser 250 x 330 mm på vegg og hvite metallplater i taket. Downlights i tak. Innfellbare dusjvegger i herdet glass. Praktiske hvite skuffer under servanten.

Flott dusjgarnityr med både regnfall og hånddusj på hovedbad. I hovedbadet monteres også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i en søyle.

Terrasse, parkering og bod

Prosjektets siste ledige leiligheter har alle store romslige terrasser med tregulv, sluk og glassrekkverk.

I kjelleren vil det bli bygget en parkeringskjeller i to etasjer, med heis opp til din etasje. Innkjøringen til garasjen blir fra bakkeplan i Cecilie Thorsens vei.

Alle de resterende leilighetene i prosjektet leveres med to parkeringsplasser, og det tilrettelegges for lading av elbil på alle parkeringsplassene. 

Mellom blokkene vil det bli anlagt grøntområder og torg, med gangstier og sitteplasser som innbyr til hygge og sosialt samvær. Fra grøntområdene kan du vandre direkte til friområdet som vender mot øst.

Illustrasjon av en av takterrassene i Symra terrasse. Terrassen er møblert med både en sittegruppe med et rundt bord og en sofagruppe. Utsikten er mot Lambertseter senter og sjøen.