OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk

Siste nytt fra Ulven

Sommeren 2017 kom sushien til Ulven. I begynnelsen av oktober åpner visningssenteret og du kan få en første opplevelse av hvordan boligene blir.

Økern Sushi har flyttet inn på hjørnet mot Kiwi.
Økern Sushi har flyttet inn på hjørnet mot Kiwi.

I løpet av sommeren har det blitt stadig mer liv i Torgbygget. Økern Sushi flyttet inn i august, og her serveres det fantastisk sushi som vi trygt kan anbefale.

Nå arbeides det med å ferdigstille et visningssenter og kaffebar i bygget. I visningssenteret kan du snart få oppleve flere helt ferdige rom i boligprosjektet som nå er i oppstartsfasen.

Hit kan du komme for å se, og ikke minst få en følelse av det som kan bli ditt fremtidige soverom, kjøkken eller stue. Samtidig kan du drikke Ulvens beste kaffe i den splitter nye kaffebaren. Visningssenteret står ferdig i begynnelsen av oktober.  

Ulven 2

Torgplassen fremstår nå som et trivelig sted. Mye nedbør gjennom våren og sommeren har gjort at bedene og rabattene nå er frodige og grønne. Torget innbyr til hyggelige pauser og korte møter utendørs i stedet for innendørs.

Inngangspartiet har blitt utsmykket av kunstner Tine Aamodt. Kunstverket har tittelen Crux som best kan oversettes til "kjernen" eller "poenget". En nærmere forklaring av bakgrunnen for idéen kan du lese på plaketten ved siden av kunsten.

Kom gjerne og besøk oss!

Torgbygget er BREEAM-sertifisert. Les mer om sertifiseringer og bygget

Hans J. Warlo, august 2017

Om Ulven

OBOS planlegger å bygge 3000 boliger og 200 000 kvadratmeter næringslokaler på Ulven.