Hopp til innholdet
Ny bolig Oslo Ulven Ulven T

Om Ulven T

Boliger
166 leiligheter
Størrelse
2 til 5 rom fra 36,5 til 113 kvadratmeter.
Salgsstart
Våren 2019
Kollektivtilbud
Cirka 10 minutter til Oslo sentrum
Organisering
Borettslag
Innflytting
Planlagt fra første halvår 2022

Ulven T borettslag

Ulvenparken borettslag er OBOS’ første boligprosjekt på Ulven. Salget startet i juni 2018 og de første salgstrinnene er allerede nesten utsolgt. Våren 2019 starter vi salget av de første leilighetene i Ulven T borettslag.

Les mer om området Ulven

Om leilighetene

I Ulven T borettslag blir det totalt 166 leiligheter fordelt på to bygg. Her kan du velge mellom to- til femromsleiligheter, med størrelser fra 36,5 til 113 kvadratmeter. Alle leilighetene kommer med balkong eller markterrasse, og noen av de største leilighetene vil ha egen utleiedel.

Flere av toromsleilighetene får en smart skyvevegg mellom soverom og stue, slik at rommene kan forandres etter behov. Skyv veggen vekk for en større og mer åpen leilighet, eller skyv veggen fram igjen for dele leiligheten inn i to rom. Boligene i Ulven T borettslag er tegnet av Arcasa Arkitekter.

 

Illustrasjon over gårdsrommet i Ulven T borettslag på Ulven.

Grønne omgivelser

Rundt boligene i Ulven T borettslag blir det grønne gårdsrom med både trær, busker og stauder, samt flere sittegrupper og benker. Det blir også mulighet for å dyrke egne grønnsaker i et eget område med plantekasser. Har du sykkel kan du stelle godt med på en egen plass med stativ, pumpe og verktøy. I tillegg til flotte gårdsrom mellom boligene blir det også felles takterrasser med flott utsikt.

Godt kollektivtilbud

Ulven er mer sentralt enn mange tror. Ulven T borettslag blir liggende tett på Økern T-banestasjon, med cirka tre hunder meter fra ytterdøra til perrongen. Derfra er du i sentrum på cirka ti minutter.

Salgsstart våren 2019

De første leilighetene i Ulven T borettslag blir lagt ut for salg i løpet av våren 2019. Vil du få beskjed om når salget starter og holde deg oppdatert på siste nytt om prosjektet? Meld deg på som interessent under så er du sikker på å få informasjon om viktige hendelser og dato.

Meld interesse for Ulven T

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Boligene er under planlegging, og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.  Jo raskere du melder deg inn, jo lengre ansiennitet har du når det starter.

Meld deg inn nå!

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Ellen Dammen

Prosjektselger

Jenny N. Grüner Brinch

Prosjektselger