Hopp til innholdet
Bildet viser to jenter som mater duer ved Hovendammen

Livet i Ulven T borettslag

I Ulven T borettslag bor du i en moderne leilighet mellom grønne gårdsrom og med kort vei til Oslo sentrum.

Ulven T borettslag er andre kapittel i historien om nye Ulven i Oslo. Borettslaget vil bestå av 166 leiligheter fordelt på to bygg. Her bor du i en moderne, grønn bydel med nærhet til både flotte turområder og til sentrum.

Illustrasjon av parsellhage i Ulven T borettslag.
Ulven T borettslag får et flott, gjennomtenkt uterom med mulighet hvor du kan dyrke dine egne grønnsaker.

Urbane, grønne uteområder

Rundt boligene i Ulven T borettslag blir det grønne gårdsrom med både trær, busker og stauder, samt flere sittegrupper og benker. Det blir også mulighet for å dyrke egne grønnsaker i et eget område med plantekasser. Og har du sykkel kan du stelle godt med den her, i gårdsrommet blir det også satt av egen plass for sykkelstativ, pumpe og verktøy. I tillegg til grønne utearealer mellom boligene blir det også felles takterrasser med sitteplasser og plantekasser – og ikke minst flott utsikt utover Oslo.

I tillegg til 166 leiligheter blir det også nesten 200 kvadratmeter med næringslokaler i de to byggene. Næringslokalene vil bli fylt med urbane fasiliteter som skaper hyggelig aktivitet langs gatetunet.

Bildet viser en jente som snakker i telefon på Økern t-banestasjon
Fra Økern T-banestasjon kommer du deg til sentrum på bare ti minutter.

Godt kollektivtilbud

Ulven er mer sentralt enn mange tror. Visste du at det bare tar 10 minutter med T-banen til Jernbanetorget? T-banestasjonen på Økern er knutepunkt for både buss og bane, og tar deg raskt på kryss og tvers gjennom Oslo. Ulven T borettslag ligger kun få minutters gange fra stasjonen. I tillegg finnes det allerede flotte gang- og sykkelveier gjennom Ulven, slik at du kan tråkke, trille, jogge eller gå til både sentrum og skogen.

Bildet viser en mor og datter som holder hender mens de går mot Hovindammen
Idylliske Hovindammen ligger bare en kort spasertur fra boligområdet.

En ny bydel i byen

På Ulven planlegger OBOS å bygge cirka 3000 boliger. Etter hvert som bydelen Ulven vokser fram vil også nye tilbud se dagens lys. Nye butikker, spisesteder og fritidsaktiviteter. Allerede nå er dagligvarebutikk, kafé og sushirestaurant på plass.

I naboborettslaget Ulvenparken bygges det nå en helt ny barnehage. I tillegg til de etablerte skolene i nærheten er det også avsatt tomt til en ny skole i området.

Les mer om området her

Meld interesse for Ulven T

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd