OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
Ny bolig
Oslo
Ulven
Ulven T

Om leilighetene i Ulven T borettslag

Leilighetene i Ulven T borettslag blir lyse og moderne, med god standard og godt gjennomtenkte planløsninger. Alle leilighetene vil ha markterrasse eller balkong.

Illustrasjon av en åpen kjøkken- og stueløsning i Ulven T borettslag.

Leilighetene i Ulven T borettslag blir lyse og moderne og leveres med god standard. Både kjøkken, stue, gang og bad vil ha vannbåren varme i gulvet. Baderomsgulvet blir flislagt, mens alle oppholdsrom får hvit, mattlakkert parkett i eik. Både kjøkken og bad leveres med hvit innredning.  

Flere av toromsleilighetene får en smart skyvevegg mellom soverom og stue, slik at rommene kan forandres etter behov. Skyv veggen vekk for en større og mer åpen leilighet, eller skyv veggen fram igjen for dele leiligheten inn i to rom. Flere av de større leilighetene er tilrettelagt med utleiemulighet, og samtlige leiligheter vil ha balkong eller markterrasse.

Illustrasjon av en stue i Ulven T borettslag.

Kjøkken

Som standard kjøkkeninnredning i Ulven T borettslag leveres HTH, Sigdal, Norema eller tilsvarende. Innredningen blir kommer med hvite, glatte dører og med fasede kanter. Kjøkkeninnredningens høyde er 2,1 meter. I overskapet over komfyr er det avtrekkshette. Hvitevarer følger ikke med.

På innsiden av skapdørene festes det et flatt håndtak i børstet stål. Dørene på overskapene er håndtaksfrie med trykk-løsning. Både skuffer og skapdører leveres med demping. Benkeplaten leveres i mørkgrå laminat med nedfelt kum. Veggen mellom under- og overskap males, og åpningen mellom toppen på overskapene og himlingen tettes med en plate, enten i samme overflate som kjøkkenet eller som veggene.

Illustrasjon av et baderom i Ulven T borettslag.

Bad

I Ulven T borettslag leveres badene med gulvvarme samt grå gulvfliser. På veggene blir det hvite fliser. Dusjhjørnet får glassdører du kan skyve innover. De fleste badene leveres med underskap med to matte, hvite håndtaksfrie skuffer, mens noen av badene vil ha underskap med dører.

Det leveres heldekkende vask og speil med samme bredde som underskap og med belysning over. I taket blir det montert downlights, og det blir vegghengt toalett med innebygget sisterne.

 

Finn din bolig

Se nærmere på planløsninger, plassering og priser i boligvelgeren.

Gå til boligvelgeren