Hopp til innholdet

Lansering 22. mai

Tirsdag 22. mai legger vi ut priser, prospekt og påmelding til salgsmøte for de aller første boligene på Ulven. Salgsmøtet blir 14. juni – sett av datoen!

Om Ulvenparken

Boliger
141 leiligheter i første trinn
Størrelse
1 til 5 rom
Salgsstart
Juni 2018
Uteområder
Grønne, flotte uterom
Innflytting
Sommeren 2021
Organisering
Borettslag

Salgsstart 14. juni – sett av datoen!

I juni starter salget av de første boligene på Ulven. Først ut er 141 leiligheter i Ulvenparken borettslag. Borettslaget er et resultat av en innovasjonskonkurranse. Vinneren, Team Veidekke, tegnet et anlegg med totalt 342 gode leiligheter, og et gjennomtenkt og grønt uterom. 

I det første trinnet kan du velge mellom 141 ett-, to-, tre-, fire-, og femromsleiligheter fra 35,5 - 129,5 kvadratmeter. Fra takterrassene blir det flott utsikt over Oslo.

Priser, prospekt og påmelding til salgsmøte blir lagt ut 22. mai. 

Slik blir boligene

Leilighetene er fordelt på to bygg: Det hesteskoformede "Skrinet" med varierte høyder opp til tolv etasjer, og bygget "Prisme", som ligger inne i gårdsrommet. I gårdsrommet blir det også anlagt en barnehage. 

De minste leilighetene får sovealkove. Alle boligene leveres med god standard, med en takhøyde på cirka 2,5 meter i oppholdsrom. Leilighetene får parkett på gulv i oppholdsrom, flislagte baderom og hvitmalte vegger. De aller fleste får egen balkong eller markterrasse. 

Kjøkkenet blir levert fra HTH. Som kjøper kan du kostnadsfritt velge mellom tre tidsriktige stilarter. Som standard leveres HTH-lakkfronten "Mono" i hvitt, med mørk benkeplate i slitesterkt laminat. Du har mulighet til å velge modellene "Stockholm" eller "Oslo" i stedet for "Mono".

Leilighetene blir arealeffektive, og med en balkongløsning som gir deg følelsen av å være ute når du er inne i din egen stue. De brede balkongdørene kan slås opp slik at solen og varmen slipper inn.

Grønne omgivelser

Ulvenparken borettslag får et flott, gjennomtenkt uterom, like ved Ulven park. Her skal det plantes trær, busker og staudefelt, og etablert trivelige oppholdssteder med benker langs gangveien.

I fellesområdet skal det etableres et samlingssted med pergola, tett tak og plass til grill. I tillegg vil det bli lagt til rette for hageparseller. Borettslaget får egen lekeplass. I tillegg kan barn i nærmiljøet benytte seg av utearealet til barnehager utenfor åpningstid. I Ulven park blir det også egne lekeområder og ballplass. Denne parken vil stå ferdig fra første innflyttingsdag.

Godt kollektivtilbud

Ulven er mer sentralt enn mange tror. Visste du at det er samme avstand fra Jernbanetorget til Ulven, som det er fra Jernbanetorget til Majorstua?

Økern T-banestasjon ligger rett ved og det tar kun 10 minutter med t-banen til sentrum.

En del av Hovinbyen

Ulven er en del av Hovinbyen, som er Oslos største framtidige byutviklingsområde. Her kan det til sammen bli 40 000 boliger og opptil 100 000 arbeidsplasser. Nye Ulven ligger ved inngangen til Groruddalen, mellom Økern og Ulvensplitten (Østre Aker kirke).

Meld interesse for Ulvenparken

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.

Bli bedre kjent med Ulven

Les mer om området og de spennende planene for den helt nye, grønne bydelen på Ulven.

Alt om Ulven