OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet
Bildet viser en mor og datter som holder hender mens de går mot Hovindammen

Livet i Ulvenparken

Ulvenparken får et flott, gjennomtenkt uterom, like ved Ulven park. Her skal det plantes trær, busker og staudefelt, og etablert trivelige oppholdssteder med benker langs gangveien.

Leilighetene i Ulvenparken borettslag er fordelt på to bygg: Det hesteskoformede "Skrinet" med varierte høyder opp til tolv etasjer, og bygget "Prisme", som ligger inne i gårdsrommet. I gårdsrommet blir det også anlagt en barnehage. 

Illustrasjonen viser gårdsrommet i Ulvenparken
Ulvenparken borettslag får et flott, gjennomtenkt uterom, like ved Ulven park.

Grønne omgivelser

Ulvenparken borettslag får et flott, gjennomtenkt uterom, like ved Ulven park. Her skal det plantes trær, busker og staudefelt, og etablert trivelige oppholdssteder med benker langs gangveien.

I fellesområdet skal det etableres et samlingssted med pergola, tett tak og plass til grill. I tillegg vil det bli lagt til rette for hageparseller. Borettslaget får egen lekeplass. I tillegg kan barn i nærmiljøet benytte seg av utearealet til barnehager utenfor åpningstid. I Ulven park blir det også egne lekeområder og ballplass. Denne parken vil stå ferdig fra første innflyttingsdag.

Bildet viser to jenter som mater duer ved Hovendammen
Idylliske Hovindammen ligger bare en kort spasertur fra de nye leilighetene.

Godt kollektivtilbud

Ulven er mer sentralt enn mange tror. Visste du at det er samme avstand fra Jernbanetorget til Ulven, som det er fra Jernbanetorget til Majorstua?

Økern t-banestasjon ligger rett ved, og det tar kun 10 minutter med t-banen til sentrum.

Bildet viser en jente som snakker i telefon på Økern t-banestasjon
Fra Økern t-banestasjon kan du komme deg til sentrum på bare ti minutter.

En del av Hovinbyen

Ulven er en del av Hovinbyen, som er Oslos største framtidige byutviklingsområde. Her kan det til sammen bli 40 000 boliger og opptil 100 000 arbeidsplasser. Nye Ulven ligger ved inngangen til Groruddalen, mellom Økern og Ulvensplitten (Østre Aker kirke).

Bildet viser en jente ved Teglverksdammen på Ulven
Ulven er en del av Hovinbyen, som er Oslos største framtidige byutviklingsområde.