Velkommen til salgsmøte

Nå starter salget av 141 leiligheter i Ulvenparken borettslag. Salgsmøtet er åpent for alle, men OBOS-medlemmer har forkjøpsrett og stiller foran i køen.

For å sikre deg bolig i Ulvenparken, må du melde deg på og delta på salgsmøtet.   

Fullmakt

Er du forhindret fra å møte opp selv? Da kan du sende en stedfortreder med signert fullmakt.
Skal du benytte deg av ansienniteten til noen andre i familien? Da må du fylle ut og ta med deg skjema for å kjøpe og overføre medlemskap.

Tid og sted for salgsmøtet

Tid: Torsdag 14. juni kl. 18.00.
Sted: Hotell 33, Østre Aker vei 33, Økern - se kart  (Google)

Vi oppfordrer til å møte opp i god tid. Dørene åpner kl. 16.30. 

På salgsmøtet får du vite mer om Ulven og kjøpsprosessen. Deretter kjøper OBOS-medlemmene bolig etter tur. Den som har vært medlem lengst får velge bolig først. Til slutt får ikke-medlemmer velge og kjøpe bolig etter loddtrekning. De som kjøper bolig på salgsmøtet signerer en forenklet, men bindende kontrakt.

Har du spørsmål?

Dersom du har spørsmål, må du gjerne kontakte oss i forkant av salgsmøtet. Les prospektet nøye, og noter deg hva du lurer på.

Dette må du ha på plass før salgsmøtet

Finansiering

Vi må vite at du har finansieringen i orden før du kan kjøpe. På salgsmøtet må du derfor ta med et finansieringsbevis, eller telefonnummer til en i banken din som kan bekrefte finansieringen.  OBOS-banken hjelper deg gjerne med dette.

Søk om finansiering

For å kunne bruke forkjøpsretten, må du i tillegg:

• Være OBOS-medlem og ha betalt kontingenten.
• Melde deg på salgsmøtet før det starter.
• Møte opp til salgsmøtet i god tid. 

Vi bruker listen over påmeldte til å registrere deg når du ankommer salgsmøtet. Kommer du for sent må du velge bolig til slutt, uansett om du er medlem eller ikke.

Påmelding 

Ja, jeg vil delta på salgsmøtet