Hopp til innholdet
1
2
3

Utsolgt

Byggestart

Innflytting

Om Ulvenparken borettslag

Ulvenparken borettslag er det aller første salgstrinnet på Ulven, og består av 141 moderne leiligheter fra 1. til 6. etasje. Her kan du velge mellom ett- til fireromsleiligheter fra 35,5 til 129 kvadratmeter. Borettslaget er et resultat av en innovasjonskonkurranse. Vinneren, Team Veidekke, tegnet et anlegg med totalt 342 gode leiligheter, og et gjennomtenkt og grønt uterom. 

Boligene får et et flott, gjennomtenkt uterom, like ved Ulven park. Her skal det plantes trær, busker og staudefelt, og etablert trivelige oppholdssteder med benker langs gangveien. I fellesområdet skal det etableres et samlingssted med pergola, tett tak og plass til grill. I tillegg vil det bli lagt til rette for hageparseller. 

Ulven er mer sentralt enn mange tror. Visste du at det er samme avstand fra Jernbanetorget til Ulven, som det er fra Jernbanetorget til Majorstua? Økern T-banestasjon ligger rett ved og det tar kun 10 minutter med t-banen til sentrum.


Om leilighetene i Ulvenparken

Boligene i Ulvenparken borettslag blir lyse og moderne, med god standard. Alle leilighetene leveres med 14 mm trestavs mattlakkert eikeparkett Natur i alle oppholdsrom. Baderommet får fliser.

Alle boligene får en balkong hvor det monteres stikk og utelampe. I tillegg følger det med en sportsbod på cirka fem kvadratmeter per leilighet.

Les videre

Utsolgt

Salgsmøtet er nå overstått, og alle boligene i første trinn er solgt. De resterende boligene i Ulvenparken borettslag ligger i 1. - 6. etasje i Skrinet, og har salgsstart i september 2018. 

Kontakt oss

Ta kontakt med oss, vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Alexander Thomassen

Alexander Thomassen

Prosjektselger

Ellen Dammen

Ellen Dammen

Prosjektselger

OBOS_pris_logo03OBOS_pris_logo03OBOS_pris_logo03OBOS_pris_logo03Første trinn i Ulvenparken ble solgt med konseptet Bostart. 

Alt om Bostart           

Rente fra 2,23 % i OBOS-Banken. Priseks.: 2 mill kr o/25 år, koster 2,63 mill. Eff. rente 2,29 %
Rente fra 2,23 % i OBOS-Banken. Priseks.: 2 mill kr o/25 år, koster 2,63 mill. Eff. rente 2,29 %