OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene

Leilighetene i Ulvenparken blir lyse og moderne, og med en god standard. Boligene får godt gjennomtenkte planløsninger og uteplass i form av balkong eller markterrasse.

Boligene i Ulvenparken borettslag blir lyse og moderne, med god standard. Alle leilighetene leveres med 14 mm trestavs mattlakkert eikeparkett Natur i alle oppholdsrom. Baderommet får fliser. Alle boligene får en balkong hvor det monteres stikk og utelampe. 

Parkering i underjordisk garasjeanlegg, med heisadkomst til alle etasjeplan. Det legges til rette for redusert behov for egen bil ved at det planlegges bil- og sykkeldelingsordninger, slik at du kan ha tilgang til alt uten å måtte eie alt. Det blir etablert innvendig og utvendig sykkelparkering. Videre blir det sportsbodanlegg og diverse tekniske rom, det leveres en sportsbod på cirka fem kvadratmeter per leilighet. 

Det blir elektrisk oppvarming med panelovner i stue/kjøkken.

Illustrasjonen viser et soverom i Ulvenparken

Kjøkken

Kjøkkenet får standard kjøkkeninnredning med fronter i hvit glatt utførelse med faset kant, type HTH Mono eller lignende. Kjøkkenavtrekk leveres enten i form av en standard volumhette, eller i form av en omluftshette av god kvalitet. Benkeplaten blir i mørk laminat med enkel nedfelt kum. Underskapene leveres med et diskré og strømlinjeformet stålgrep mens overskapene åpnes med trykkløsning.

Standard kjøkken har 50 cm bredt skap under kum. Leilighetene leveres med plass til frittstående kjøleskap. Enkelte leiligheter, spesielt ettroms og toroms har avsatt plass for oppvaskmaskin med 40 cm bredde. De øvrige har plass for oppvaskmaskin i 60 cm bredde.

Illustrasjonen viser et kjøkken i Ulvenparken

Bad

Baderommet leveres med hvite fliser på vegg i 20 x 40 cm, grå fliser på gulv i størrelse 20x20 cm, og 10 x 10 cm i dusjsonen. De fleste leilighetene har hovedbad på cirka 4,5m². Det blir heldekkende benkeplate med nedfelt kum, og 60 cm skuffeseksjon med to skuffer under kum. Over servanten blir det et bredt innfelt speil. Dusjen får rettvinklete og inn-/utadslående dører i 90 x 90 og i herdet glass med beslag/hengsler i børstet aluminium.

Det blir avsatt plass til vaskemaskin/tørketrommel under benkeplate på venstre side av baderomsinnredningen. På høyre side for skuffeseksjonen leveres det et skap på 60 cm. Det blir vannbåren gulvvarme i baderoms gulv. Bad leveres som prefabrikkerte våtromsmoduler.

Illustrasjonen viser et bad i Ulvenparken