Hopp til innholdet

Velkommen til salgsmøte

Nå starter salget av 95 leiligheter i Ulvenparken borettslag trinn 2. Salgsmøtet er åpent for alle, men OBOS-medlemmer har forkjøpsrett og stiller foran i køen.

For å sikre deg bolig i Ulvenparken, må du melde deg på og delta på salgsmøtet. Frist for påmelding til salgsmøte er onsdag 19. september 2018 kl 12.00.

Kom på tomtevisning 

Vi anbefaler at du også deltar på tomtevisningen 9. eller 16. september, slik at du før salgsmøtet har fått mer informasjon om prosjektet og området. Det blir begrenset mulighet til å stille spørsmål under salgsmøtet. Vi avholder informasjonsmøte/presentasjon begge dager kl. 14.30. 

Fullmakt

Er du forhindret fra å møte opp selv? Da kan du sende en stedfortreder med signert fullmakt.
Skal du benytte deg av ansienniteten til noen andre i familien? Da må du fylle ut og ta med deg skjema for å kjøpe og overføre medlemskap.

Tid og sted for salgsmøtet

Tid: 20. september kl. 18.00.
Sted: Hotel 33, Østre Aker vei 33, Økern - se kart  (Lenke ut)(Google)

Vi oppfordrer til å møte opp i god tid. Dørene åpner kl. 16.30. 

På salgsmøtet kjøper OBOS-medlemmene bolig etter tur. Den som har vært medlem lengst får velge bolig først. Til slutt får ikke-medlemmer velge og kjøpe bolig etter loddtrekning. De som kjøper bolig på salgsmøtet signerer en forenklet, men bindende kontrakt.

OBOS BOstart vil ikke bli tilbudt for leilighetene i salgstrinn 2, Ulvenparken.

Har du spørsmål?

Dersom du har spørsmål, må du gjerne kontakte oss i forkant av salgsmøtet. Les prospektet nøye, og noter deg hva du lurer på.

Dette må du ha på plass før salgsmøtet

Finansiering

Vi må vite at du har finansieringen i orden før du kan kjøpe. På salgsmøtet må du derfor ta med et finansieringsbevis, eller telefonnummer til en i banken din som kan bekrefte finansieringen. OBOS-banken hjelper deg gjerne med dette(Lenke ut).

For å kunne bruke forkjøpsretten, må du i tillegg:

• Være OBOS-medlem og ha betalt kontingenten.
• Melde deg på salgsmøtet innen onsdag 19. september kl. 12.00.
• Møte opp til salgsmøtet i god tid. 

Vi bruker listen over påmeldte til å registrere deg når du ankommer salgsmøtet. Kommer du for sent må du velge bolig til slutt, uansett om du er medlem eller ikke. 

Ja, jeg vil delta på salgsmøtet for Ulven

E-post er ikke gyldig.

Se filmen fra første salgsmøte i Ulvenparken

Første salgstrinn i Ulvenparken borettslag ble en knallsuksess, og alle leilighetene ble revet vekk i løpet av salgsmøtet.