OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om Våronnveien 17

Boliger
Cirka 30 leiligheter
Størrelse
2 til 4 rom og cirka 35–80 kvadratmeter
Status
Venter på å få godkjent reguleringsplan
Salgsstart
Ikke avklart
Innflytting
Ikke avklart
Organisering
Borettslag

Fremtidsbygg 

På en tomt i Våronnveien 17 på Manglerud planlegger vi et nytt og unikt boligprosjekt. Dette blir et fremtidsrettet boligprosjekt med mange spennende løsninger. 
 

Våronnvein 17 vil bestå av cirka 30 leiligheter i en boligblokk i massivt tre, tegnet av arkitektene Helen & Hard. Boligene vil variere fra to- til fireromsleiligheter på cirka 35–80 kvadratmeter.

Sosiale møteplasser

Prosjektet vil i hovedsak bestå av mindre leiligheter, og det legges derfor opp til fellesarealer både ute og inne. Blant annet planlegges et felleskjøkken knyttet til lokaler som beboerne kan bruke til feiringer, møter eller andre aktiviteter. Tanken er at fellesløsninger vil kunne etableres etter ønsker fra beboerne i borettslaget.

Nærområdet

Boligene blir liggende i et etablert boligområde på Manglerud, cirka 300 meter fra T-banen. Noen minutters gange unna ligger Manglerud Senter, som et godt utvalg av butikker, apotek, spisesteder og andre tjenester. Det ligger flere barnehager i nærheten av de nye boligene, i tillegg til Manglerud skole, Høyenhall skole og Ryenberget skole.

Status

Vi venter for tiden på å få godkjent reguleringsplan.

Meld interesse for Våronnveien 17

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Boligene er under planlegging, og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Jo raskere du melder deg inn, jo lengre ansiennitet har du når salget starter.

Bli medlem

Kontakt oss

Ta kontakt med oss, vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Lene Evensen

Prosjektleder