Hopp til innholdet

Om Våronnveien 17

Boliger
Ca. 30 leiligheter
Størrelse
2 til 3 rom og ca. 35 - 80 m²
Status
Venter på å få godkjent reguleringsplan
Salgsstart
Ikke avklart
Innflytting
Planlagt fra 2020
Organisering
Borettslag

Fremtidsbygg på inntil åtte etasjer

OBOS planlegger et fremtidsrettet boligprosjekt på Manglerud, med mange spennende og energivennlige løsninger.
 

På en tomt i Våronnveien 17 på Manglerud planlegger vi et nytt og unikt boligprosjekt. Det nye prosjektet vil bestå av ca. 30 leiligheter i en boligblokk i massivt tre, tegnet av arkitektene Helen & Hard. Boligene vil variere fra to- til treroms på ca. 35 – 80 kvadratmeter.

FutureBuilt

Prosjektet er et FutureBuilt-prosjekt. Det betyr klimavennlig, grønt og framtidsrettet. Et viktig mål for FutureBuilt-prosjekter er at klimagassutslippene halveres sammenliknet med hva som er vanlig i nye bygg. Derfor har Våronnveien 17 ambisiøse mål for arkitektur, materialbruk, energi og transport. Det er også planlagt at prosjektet disponerer et visst antall elbiler som beboerne kan benytte seg av.

Store fellesarealer

Prosjektet vil i hovedsak bestå av mindre leiligheter, og det legges derfor opp til store fellesarealer både ute og inne. Blant annet planlegges et felleskjøkken knyttet til lokaler som beboerne kan bruke til feiringer, møter eller andre aktiviteter. Tanken er at fellesløsninger vil kunne etableres etter ønsker fra beboerne i borettslaget.

Nærområdet

Boligene blir liggende i et etablert boligområde på Manglerud, cirka 300 meter fra T-banen. Noen minutters gange unna ligger Manglerud Senter, som et godt utvalg av butikker, apotek, spisesteder og andre tjenester. 

Det ligger flere barnehager i nærheten av de nye boligene, i tillegg til Manglerud skole, Høyenhall skole og Ryenberget skole.

Status

Dersom alt går ett planen, starter vi salget i begynnelsen av 2020, med innflytting i løpet av 2020.

Illustrasjonene til dette prosjektet er laget av Helen & Hard

Meld interesse for Våronnveien 17

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Boligene er under planlegging, og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Jo raskere du melder deg inn, jo lengre ansiennitet har du når salget starter.

Bli medlem

Kontakt oss

Ta kontakt med oss, vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Karoline Forsnes Krogstad

Prosjektlederassistent