Verkshagen på Ensjø

66 leiligheter – sameie

Boligen din i Verkshagen

Verkshagen Boligsameie vil bestå av 66 selveierleiligheter i to bygg.

Illustrasjon interiør Verkshagen stue

Gå direkte til: 

Planløsning og plassering 

I Verkshagen er det alt fra effektiv toroms til stor fireroms. Størrelsene varierer fra 42 til 116 kvadratmeter i første salgstrinn og fra 42 til 108 i andre salgstrinn. 

Salget har gått unna og nå er alle leilighetene solgt. 

Illustrasjonen viser fasaden til boligene i Verkshagen, trinn 2. Illustrasjonen viser fasaden til boligene i Verkshagen, trinn 2.Leilighetene i andre salgstrinn vil ligge i et bygg på syv etasjer, som ligger fint og rolig til, skjermet fra Gladengveien.

I første salgstrinn så har fireromsleilighetene et ekstra toalett i tillegg til bad. Seks av dem selges med egen hybel. De fleste leilighetene vil få egen parkeringsplass i kjelleren. Derifra tar heisen deg rett opp til din etasje.

Egen balkong eller markterrasse

De fleste leilighetene får egen balkong eller markterrasse på vestsiden av bygget. Flere av de gjennomgående leilighetene får to balkonger. Boligene i toppetasjen får ekstra store terrasser. Balkongen til flere av endeleilighetene blir trukket rundt hjørnet for å få maksimalt utbytte av sola. 

På toppen av bygget i første salgstrinn vil det være en felles takterrasse som alle beboerne i Verkshagen kan nyte godt av.

Illustrasjonen viser deler av en stue i Verkshagen. Til venstre i bildet står deler av spisestuen og til høyre står det en grå sofa og en lys brun stol. Fra stuen er det utgang til balkongen. Illustrasjonen viser deler av en stue i Verkshagen. Til venstre i bildet står deler av spisestuen og til høyre står det en grå sofa og en lys brun stol. Fra stuen er det utgang til balkongen.
Alle leilighetene får egen balkong eller markterrasse. Flere av leilighetene får to balkonger, balkong som går rundt hjørnet på bygget eller ekstra stor terrasse.

Bygget, fasaden og fellesområder

Bygget i første salgstrinn har to trapperom med heis fra kjeller til alle boligetasjer, og tilsvarende blir det i andre salgstrinn, men i her blir det ett trapperom fra kjelleren. Den ene heisen i bygget i første salgstrinn går også opp til takterrassen.

Hovedinngangene til første trinn vil være på kjellerplan fra Gladengveien. Beboerne kan også bruke utgangsdøren i første etasje på for å komme direkte ut til grøntarealene. Hovedinngangen til andre trinn vil være i første etasje fra gårdsrommet.

Utvendig fasade vil i hovedsak være pusset i lys farge med mørke plater ved balkonger og vinduer.

Byggene settes opp i hele tomtas bredde slik at utvendig fellesarealer ligger usjenert til på indre del av tomten. I bygget i første salgstrinn blir det en takterrasse som alle beboerne i Verkshagen fritt kan bruke.

Kvalitet og standard

Leilighetene varmes opp med fjernvarme. Ventilasjonen vil være av typen balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Dette gir et behagelig inneklima.

Boligene tilfredsstiller kravene til tilgjengelighet og leveres med lyse farger og parkett på gulvene. Badene får fliser på vegger og gulv. 

Illustrasjonen viser en kjøkkenløsning i Verkshagen. Kjøkkenet er hvitt med en mørk benkeplate. Lengst frem i bildet er det en grå sofa og et hvitt, rundt stuebord. Veggene i leiligheten er hvite, med unntak av en beige kontrastvegg. Gulvene er lys parkett. Illustrasjonen viser en kjøkkenløsning i Verkshagen. Kjøkkenet er hvitt med en mørk benkeplate. Lengst frem i bildet er det en grå sofa og et hvitt, rundt stuebord. Veggene i leiligheten er hvite, med unntak av en beige kontrastvegg. Gulvene er lys parkett.