OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om Vitigrend

Boliger
43 boliger
Størrelse
2 til 4 rom og cirka 63 til 141 kvadratmeter
Status
Rammesøknad under behandling
Type boliger
Rekkehus og leiligheter
Salgsstart
Planlagt høsten 2020
Innflytting
Planlagt 2023

Rekkehus med gode planløsninger

Prosjektet har to ulike typer rekkehus. Den ene typen er på 120 kvadratmeter med tre soverom over to plan, og den andre typen er på 141 kvadratmeter med fire soverom på to plan og med loftsstue. Både rekkehusene og leilighetene får en god standard, med moderne og gode løsninger som gir det lille ekstra. Rekkehusene får en åpen og fin planløsning med store og gode rom med enten egen carport med egen bod eller parkering i felles garasjeanlegg med bodanlegg. 

Moderne leiligheter

Leilighetene varierer fra to- til fireromsleiligheter på 63 til 140 kvadratmeter. Alle leilighetene får romslig sørvestvendt balkong eller markterrasse. I ett av byggene blir det også bygget en gjesteleilighet som beboerne kan reservere til familie og venner for noen dager. På toppen av byggene blir det bygget en 140 kvadratmeter stor toppleilighet. Alle leilighetene får egen parkeringsplass i parkeringskjelleren.

Flotte fasiliteter

Dette prosjektet har det lille ekstra som gjør at du har alle enebolig-funksjonene på deling med nabolaget ditt. Prosjektet vil ha egen gjesteleilighet som beboerne kan booke, felleslokale hvor
du kan arrangere bursdag, trening eller juletrefest. Lokalet vil bli utstyret med treningsutstyr og stoler og bord samt lekegrind til minsten. Felles smørebod og sykkelvask er praktisk plassert i parkeringskjelleren under leilighetsbyggene til bruk for alle beboerne på Vitigrend.

Marka som nærmeste nabo

Området hvor prosjektet ligger grenser til Nordmarka, Frognerseteren og Holmenkollen. Tryvann er prosjektets nærmeste nabo hvor man finner et flott alpinanlegg, Tryvann skiskole og fine turmuligheter. Området rundt er naturskjønt og stille med mange friluftstilbud, et trygt og flott sted for barn å vokse opp. Nordlandia barnehage, en helt ny barnehage, ligger rett ved boligene. Butikker og skoler, Grindibakken barneskole og Midtstuen ungdomsskole, ligger kun en ti minutters kjøretur unna. Midt i prosjektet blir det etablert et felles tun med lekeplass. Fra boligene er det kun 200 meter til Voksenkollen t-banestasjon.

For deg som elsker naturen

Er du glad i å gå en tur i marka eller å spenne på deg skiene etter arbeidsdagen er slutt? Fra boligene kan du gå milevis i flott natur og stå på ski i fine skiløyper. En av DNTs blåmerkede stier går igjennom boligfeltet og tar deg direkte ut i marka. Her kan du plukke blåbær og høre skogens ro. Området og boligene passer også godt for barnefamilier eller for de som ønsker å trekke seg litt nærmere naturen til et rolig område, men fortsatt ha sentrum en t-banetur unna. 

Meld interesse for Vitigrend

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart.

Boligene er under planlegging, og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Jo raskere du melder deg inn, jo lengre ansiennitet har du når salget starter.

Bli medlem

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Benedicte Wien

Prosjektselger

Anne Kari Sterten

Prosjektselger