Hopp til innholdet

Salgsmøte 25. september

Nå starter salget av 63 to- til fireromsleiligheter i Bien borettslag hus G. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett på salgsmøtet, men møtet er åpent for alle. Vil du bruke forkjøpsretten må du melde deg på salgsmøtet.

Tid og sted: Kl. 18.00 i Vollebekk visningssenter, Brobekkveien 54.

Les mer og meld deg på

1
2
3

Salgsstart 25. september

Byggestart

Innflytting

63 ledige boliger på Bien borettslag hus G

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Bien borettslag

Bien borettslag ligger på Vollebekk. Her bygger OBOS en ny og flott bydel, kun to minutter til T-banen. Herfra tar det bare 13 minutter inn til Oslo sentrum og 8 minutter til Storo.

I nærheten finnes flere flotte turområder. Lillomarka ligger cirka et kvarters gange unna. Idylliske Bjerkedalen park ligger også like i nærheten. Høsten 2019 åpner nye Vollebekk Barnehage og den nye barne- og ungdomsskolen sto ferdig allerede i 2017.

Bien Borettslag hus G består av 63 to- til fireromsleiligheter fra 43 til 90 kvadratmeter.


Om leilighetene i Bien borettslag

I Bien borettslag kan velge blant et godt utvalg av to- til fireromsleiligheter med god planløsning. Vi har laget leiligheter for de som skal inn på eiendomsmarkedet for første gang, for de som ønsker å kvitte seg med eneboligen, for de som skal bo alene og de som skal bo flere.

Les videre

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, det vil si at medlemmer får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Vil du bruke forkjøpsretten må du melde deg på salgsmøtet.

Utvalgte boliger i Bien borettslag selges med OBOS Bostart – det vil si at disse boligene selges til en lavere pris enn ordinær kjøpspris. Ta kontakt med prosjektselgerne for å høre hvilke leiligheter du kan kjøpe med OBOS Bostart-pris.

Les mer om OBOS Bostart

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Beate Wik

Prosjektselger

Marius Holm

Prosjektselger

Det finnes 7 salgstrinn til, med 87 ledige boliger på Vollebekk