OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Bien borettslag

Boligene på Vollebekk vil bli bygget med høy kvalitet, og gode planløsninger som gjør at du får mest mulig ut av hver kvadratmeter.

Boligene på Vollebekk vil bli bygget med høy kvalitet, og gode planløsninger som gjør at du får mest mulig ut av hver kvadratmeter. Området skal være et godt sted å bo, og det vil bli lagt vekt på å skape gode uterom med skjermede grønne gårdsrom.

Oppvarming er basert på vannbåren varme med radiatorer. Det leveres justerbar komfortvarme i baderomsgulv.

Illustrasjonsbilde av en terrasse i Bien borettslag på Vollebekk i Oslo

Kjøkken

Leilighetene i Bien borettslag får 14mm 3-stavs hvit eikeparkett natur på gulv i stue og kjøkken. Det leveres kjøkkeninnredning fra Sigdal Uno eller tilsvarende, med fronter i hvit glattutførelse og ekstra høyde på overskap. Underskap og høyskap får Skywalker håndtak (el. tilsv.) mens overskapene blir håndtaksfrie. 

Benkeplaten kommer i mørk grå laminat med innfelt kum og ettgreps blandebatteri med stengeventil for oppvaskmaskin. Kjøkkenet leveres med stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin. Det settes av plass til frittstående kjøleskap.

Illustrasjonsbilde av en stue og et kjøkken i Bien borettslag på Vollebekk

Bad

Badet leveres med mørke 10x10 cm gulvfliser i dusjen, 20x20 cm på øvrig gulv og lyse 20x40 cm fliser på veggen. Taket blir i lyse plater med downlights som kan dimmes.

Baderominnredningen kommer med nedfelt vask i innredning eller benkeplate, med to skuffer under, samt speil i omtrentlig samme bredde som skuffeseksjon.

På badet har du ellers dusjvegger (90x90) cm med inn/ utadslående glassdører, vegghengt wc med utenpåliggende sisterne, og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, enten i vaskesøyle over hverandre eller på hver side av vask under heldekkende benkeplate. 

Illustrasjon av et baderom i en leilighet på Vollebekk.