Hopp til innholdet

Om leilighetene i Fiolen

Boligene på Vollebekk vil bli bygget med høy kvalitet og med gode planløsninger som gjør at du får mest mulig ut av hver kvadratmeter.

I Fiolen borettslag blir det overordnet to leilighetstyper. Vi har laget to- og treromsleiligheter som passer godt for aleneboende og nyetablerte, og større tre- og fireromsleiligheter hvor romslighet og fleksibilitet er vektlagt. Alle leilighetene har god planløsning, som gjør at du får mest mulig ut av hver kvadratmeter.

Oppvarming er basert på vannbåren varme med radiatorer. Det leveres justerbar komfortvarme i baderomsgulv. Flere av leilighetene kommer med egen balkong eller fransk balkong. På Vollebekk skal det være godt å bo, og det blir lagt vekt på å skape gode uterom med skjermede, grønne gårdsrom.

Illustrasjon av kjøkken i leilighet i Fiolen borettslag

Kjøkken

Leilighetene i Fiolen får 14 mm 3-stavs hvit eikeparkett natur på gulv i stue og kjøkken. Det leveres kjøkkeninnredning med fronter i hvit glattutførelse og ekstra høyde på overskap. Underskap og høyskap får Skywalker håndtak (eller tilsvarende) mens overskapene blir håndtaksfrie.

Benkeplaten i laminat kommer med innfelt kum og ettgreps blandebatteri med stengeventil for oppvaskmaskin. Kjøkkenet leveres med stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin.

Illustrasjonen viser et baderom i en av de nye leilighetene på Vollebekk

Badet leveres med mørke 10x10 cm gulvfliser i dusjen, 20x20 cm på øvrig gulv og lyse 20x40 cm fliser på veggen. Taket blir i lyse plater med downlights som kan dimmes.

Baderominnredningen kommer med nedfelt vask i innredning eller benkeplate, med to skuffer under, samt speil i omtrentlig samme bredde som skuffeseksjon.

På badet har du ellers dusjvegger (90x90) cm med inn/utadslående glassdører, vegghengt wc med utenpåliggende sisterne, og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, enten i vaskesøyle over hverandre eller på hver side av vask under heldekkende benkeplate.

Lyst til å ta en titt?

Søndag 20. oktober
kl 11.30 - 13.30
Torsdag 24. oktober
kl 15.00 - 18.00
Søndag 27. oktober
kl 11.30 - 13.30