Hopp til innholdet

Salgsmøte 22. november

Nå starter salget av 38 leiligheter i hus A i Fiolen borettslag. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett på salgsmøtet, men møtet er åpent for alle. Vil du bruke forkjøpsretten, må du melde deg på!

Tid og sted: Kl. 18.00 i vårt visningssenter på Vollebekk (Brobekkveien 54).

Les mer og meld deg på

1
2
3

Salgsstart 22. november

Byggestart

Innflytting

38 ledige boliger på Fiolen, hus A

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Fiolen borettslag

Fiolen borettslag på Vollebekk blir liggende like ved Risløkka. Her er det kort vei til T-banestasjonen som tar deg til Oslo S på 13 minutter.

På Vollebekk blir det være godt å bo, med gode leiligheter og grønne gårdsrom. Her blir det en liten by i storbyen, med et stort utvalg av gode boliger, butikker, kafeer, skole, barnehager og eget T-banestopp. 

I nærområde finnes det også flere flotte turområder. Lillomarka ligger cirka et kvarters gange unna, og idylliske Bjerkedalen park ligger også like i nærheten.


Om leilighetene i Fiolen

I Fiolen borettslag kan velge blant et godt utvalg av to- til fireromsleiligheter med god planløsning. Vi har laget leiligheter for de som skal inn på eiendomsmarkedet for første gang, for de som ønsker å kvitte seg med eneboligen, for de som skal bo alene og de som skal bo flere.

Les videre

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Boligene selges til fastpris.

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Marius Holm

Marius Holm

Prosjektselger

Rente fra 2,23 % i OBOS-Banken. Priseks.: 2 mill kr o/25 år, koster 2,63 mill. Eff. rente 2,29 %

Det finnes 5 salgstrinn til, med 95 ledige boliger på Vollebekk