OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Fiolen hus A

I Fiolen borettslag blir det overordnet to leilighetstyper. Vi har laget to- og treromsleiligheter som passer godt for aleneboende og nyetablerte, og større tre- og fireromsleiligheter hvor romslighet og fleksibilitet er vektlagt. Alle leilighetene har god planløsning, som gjør at du får mest mulig ut av hver kvadratmeter.

Oppvarming er basert på vannbåren varme med radiatorer. Det leveres justerbar komfortvarme i baderomsgulv. Flere av leilighetene kommer med egen balkong eller fransk balkong. På Vollebekk skal det være godt å bo, og det blir lagt vekt på å skape gode uterom med skjermede, grønne gårdsrom.

Illustrasjon av åpen stue- og kjøkkenløsning i en leilighet i Fiolen borettslag

Kjøkken

Leilighetene i Fiolen får 14 mm 3-stavs hvit eikeparkett natur på gulv i stue og kjøkken. Det leveres kjøkkeninnredning med fronter i hvit glattutførelse og ekstra høyde på overskap. Underskap og høyskap får Skywalker håndtak (eller tilsvarende) mens overskapene blir håndtaksfrie.

Benkeplaten i laminat kommer med innfelt kum og ettgreps blandebatteri med stengeventil for oppvaskmaskin. Kjøkkenet leveres med stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin.

Badet leveres med mørke 10x10 cm gulvfliser i dusjen, 20x20 cm på øvrig gulv og lyse 20x40 cm fliser på veggen. Taket blir i lyse plater med downlights som kan dimmes.

Baderominnredningen kommer med nedfelt vask i innredning eller benkeplate, med to skuffer under, samt speil i omtrentlig samme bredde som skuffeseksjon.

På badet har du ellers dusjvegger (90x90) cm med inn/utadslående glassdører, vegghengt wc med utenpåliggende sisterne, og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, enten i vaskesøyle over hverandre eller på hver side av vask under heldekkende benkeplate.

Lyst til å ta en titt?

Søndag 19. januar
kl 11.30 - 13.30