OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Fiolen hus A

I Fiolen borettslag blir det overordnet to leilighetstyper. Vi har laget to- og treromsleiligheter som passer godt for aleneboende og nyetablerte, og større tre- og fireromsleiligheter hvor romslighet og fleksibilitet er vektlagt. Alle leilighetene har god planløsning, som gjør at du får mest mulig ut av hver kvadratmeter.

Oppvarming er basert på vannbåren varme med radiatorer. Det leveres justerbar komfortvarme i baderomsgulv. Flere av leilighetene kommer med egen balkong eller fransk balkong. På Vollebekk skal det være godt å bo, og det blir lagt vekt på å skape gode uterom med skjermede, grønne gårdsrom.

Illustrasjon av åpen stue- og kjøkkenløsning i en leilighet i Fiolen borettslag

Kjøkken

Leilighetene i Fiolen får 14 mm 3-stavs hvit eikeparkett natur på gulv i stue og kjøkken. Det leveres kjøkkeninnredning med fronter i hvit glattutførelse og ekstra høyde på overskap. Underskap og høyskap får Skywalker håndtak (eller tilsvarende) mens overskapene blir håndtaksfrie.

Benkeplaten i laminat kommer med innfelt kum og ettgreps blandebatteri med stengeventil for oppvaskmaskin. Kjøkkenet leveres med stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin.

Badet leveres med mørke 10x10 cm gulvfliser i dusjen, 20x20 cm på øvrig gulv og lyse 20x40 cm fliser på veggen. Taket blir i lyse plater med downlights som kan dimmes.

Baderominnredningen kommer med nedfelt vask i innredning eller benkeplate, med to skuffer under, samt speil i omtrentlig samme bredde som skuffeseksjon.

På badet har du ellers dusjvegger (90x90) cm med inn/utadslående glassdører, vegghengt wc med utenpåliggende sisterne, og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, enten i vaskesøyle over hverandre eller på hver side av vask under heldekkende benkeplate.

Ta kontakt med prosjektselger for individuell avtale i nevnte tidsrom. Passer ikke de oppsatte dagene, så finner vi gjerne et tidspunkt som passer deg.

Torsdag 24. september
kl 15.00 - 17.00