Slik blir boligene på Vollebekk

Vollebekk skal bli et grønt og urbant område i bydel Bjerke, bare 13 minutter med T-banen fra Jernbanetorget. Det blir et godt utvalg av boliger i ulik størrelse, slik at du kan finne den boligen som passer for deg.

Illustrasjonen viser en stue med åpen kjøkkenløsning på Vollebekk

Aspelin Ramm Eiendom og A-lab arkitekter står bak utformingen av regulerningsplanen for Vollebekk. Aspelin Ramm er kjent for områder i Oslo som Vulkan og Tjuvholmen. OBOS overtar nå stafettpinnen og skal, delvis i samarbeid med Aspelin Ramm, utvikle 40 mål på søndre del av Vollebekk.

Boligtyper, planløsninger og priser

Blomstertrappa borettslag 

Vi har startet salget av 82 boliger i bygg E og F i Blomstertrappa borettslag. Du kan velge mellom et godt utvalg av leiligheter, fra toroms- til fireromsleiligheter på 38 – 114 kvadratmeter. I bygg F selger vi også en femromsleilighet på 151 kvadratmeter. Femromsleiligheten får en egen privat takterrasse på hele 130 kvadratmeter.

Nå som salget har startet, er det først til mølla som gjelder for resten av de ledige leilighetene. Boligene selges til fastpris.

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt for hus E

Last ned prospekt for hus F

Bekketrappa borettslag 

Bekketrappa borettslag består av hus A, B, C og D, med totalt 127 leiligheter. Du kan velge mellom et variert utvalg av to- til fireromsleiligheter på 38 – 118 kvadratmeter. Boligene i Bekketrappa har solgt svært godt, og byggestart er nå vedtatt for hele borettslaget.

Nå som salget har startet, er det først til mølla som gjelder for resten av de ledige leilighetene. Boligene selges til fastpris.

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt for hus A og B

Last ned prospekt for hus C og D

 

Illustrasjonen viser et soverom i en leilighet på VollebekkLeilighetene får gode planløsninger som gjør at du får mest mulig ut av hver kvadratmeter.

Kvalitet, standard og tilvalg

Boligene på Vollebekk vil bli bygget med høy kvalitet, og gode planløsninger som gjør at du får mest mulig ut av hver kvadratmeter. Området skal være et godt sted å bo, og det vil bli lagt vekt på å skape gode uterom med skjermede grønne gårdsrom.

Leilighetene får en god standard med eikeparkett, flislagt bad og kjøkken av god kvalitet. Hvis du er tidlig ute, har du mulighet til å sette ditt eget preg på boligen gjennom tilvalg av blant annet parkett, kjøkken og fliser. 

Illustrasjonen viser et baderom i en av de nye leilighetene på Vollebekk
Du kan sette ditt eget preg på boligen gjennom tilvalg av blant annet parkett, kjøkken og fliser. 

Balkonger og uteplasser

Alle boligene får egen uteplass i form av terrasse, balkong eller markterrasse, og flere av boligene får balkong på begge sider. Mange av leilighetene på Vollebekk får en flott utsikt utover Oslo. 

Mellom husene vil det bli bygget grønne, skjermede gårdsrom med gågater, gatetun, torg, parker og møteplasser. Den helhetlige planen for området innebærer gode gangforbindelser mellom de ulike grøntområdene. Det vil også bli anlagt et hovedtorg med ulike butikker og næringsarealer av høy kvalitet.

Illustrasjonen viser en takterrasse i Blomstertrappa borettslag på VollebekkPå Vollebekk blir det anlagt felles takterrasse som kan benyttes av alle beboerne.

Heis, parkering og bod

Det vil bli anlagt et garasjeanlegg, hvor du kan parkere bilen eller sykkelen og ta heisen rett opp til din etasje. Alle leilighetene får bod i kjeller, og de aller fleste får også en innvendig bod.