OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Granitten borettslag

Boligene på Begbyåsen vil bli bygget med naturlige materialer av høy kvalitet, og gode planløsninger som gjør at du får mest mulig ut av hver kvadratmeter.

Illustrasjon av stue som viser flott utsikt mot Fredrikstad.

Kvalitet, standard og tilvalg

Granitten borettslag vil bli bygget i naturlig materiale som passer godt inn med naturen. Med gjennomgående store vindusflater bor du tett på lyng og furutrær.

Boligene får vannbåren gulvvarme med individuelle energimålere og balansert ventilasjon, som bidrar til et godt innemiljø. Luftig og lys stue med gode lysforhold og utsikt over Fredrikstad.

Boligene har god takhøyde, og leveres med trestavs lyslasert eikeparkett i stue, soverom, bod og på kjøkken. I en begrenset tidsperiode er det mulig å tilpasse boligen til egen smak gjennom tilvalg. Du kan blant annet velge mellom ulike veggfarger, parkett, elektroløsninger, kjøkkenfronter og armatur. 

Nærfoto av en sofa i en stue i Granitten.

Kjøkken

Kjøkkeninnredningen leveres i HTH-kvalitet eller lignende, med hvite fronter med bøylehåndtak i børstet stål og overskap med foring til tak. Benkeplaten kommer i mørk grå laminat, med nedfelt kum og ettgreps blandebatteri med stengeventil for oppvaskmaskin.

Illustrasjon som viser spiseplass og kjøkken i en leilighet i Granitten borettslag.

Bad

Badet leveres med grå 20 x 20 centimeter gulvfliser, 10 x 10 cm i nedfelt sone i dusjen. Lyse 20 x 40 centimeter fliser på veggen. Taket blir i lyse plater med downlights som kan dimmes.

Baderomsinnredningen kommer med nedfelt vask i innredning eller benkeplate, med to skuffer under, samt speil i omtrentlig samme bredde som skuffeseksjon.

På badet har du ellers dusjvegger (90 x 90 centimeter)  med inn/ utadslående glassdører, vegghengt wc med utenpåliggende sisterne, og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, enten i vaskesøyle over hverandre eller på hver side av vask under heldekkende benkeplate. 

Markterrasse som viser personer som hygger seg utover kvelden rundt utemøblemanget.

Balkonger og uteplasser

 De fleste leilighetene har store private uteplasser på mellom 14 til 27 kvadratmeter. Balkonger bygges i betong med trykkimpregnert tregulv. Leilighetene på bakkeplan har privat markterrasse og direkte adkomst til grøntareal.