OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Fristen for forkjøp er nå ute

OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart i hus 6 i Granitten borettslag – det vil si at medlemmer velger og kjøper bolig før andre. Fristen for å bruke forkjøpsretten er nå ute, og boligene fordeles etter ansiennitet. Boliger som fortsatt er ledige etter denne prosessen, legges ut for åpent salg.

1
2
3

I salg nå

Byggestart

Innflytting

13 ledige boliger på Granitten borettslag, hus 6

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Granitten borettslag

I hus 6 i Granitten borettslag kan du velge blant 13 to- til fireromsleiligheter med størrelser fra 47 til 103 kvadratmeter fordelt på fem etasjer. Borettslaget vil bestå av totalt 65 leiligheter fordelt på 3 hus. Granitten borettslag vil bli idyllisk plassert på toppen av Begbyåsen, med utsyn mot sør og vest.

Her får du følelsen av å bo i skogen med berg, og furutrær rundt husene. Vi ønsker å ivareta mest mulig av eksisterende vegetasjon på tomta. Bebyggelsen og parkeringskjellere blir bygget på en måte som gjør at naturterrenget kan bevares helt nært opp til bebyggelsen.

I gangavstand fra utgangsdøra finner du lysløypa som ligger mellom Bassenget og Moen og omkranser hele området. Fra Begbyåsen er det fantastisk utsikt over Fredrikstad - og naturen rundt. Boligene får umiddelbar nærhet til Fredrikstad sentrum. På sykkel tar det deg kun 15 minutter inn til byen. 

Ingen forkjøpsrett

Fristen for å forkjøp er utløpt, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Karianne Westby Jensen

Karianne Westby Jensen

Prosjektselger

Det finnes 2 salgstrinn til, med 16 ledige boliger på Begbyåsen i Fredrikstad