OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene Cheviot, bygg A

Leilighetene oppfyller kravene til universell utforming og oppleves dermed ekstra romslige. Med livsløpsstandard hele veien fra gaten til soverommet kan du bo her hele livet, også hvis du trenger plass til barnevogn eller har behov for å bruke rullator eller rullestol.

Kvalitet, standard og tilvalg

Kjøkken- og baderomsinnredning er i god kvalitet type Sigdal Herregård. Dette er et eksklusivt tradisjonskjøkken med herskapelig preg.

Klassiske speilfronter med fylling og markerte profilspor gir dybdevirkning og skyggespill. Kjøkkeninnredning er mørk blå med hvit laminat bankeplate og integrerte hvitevarer.

Herregård kjøkkenet har en utpreget romantisk stil og er utformet i tråd med god gammel byggeskikk. En modell som byr på den virkelig store kjøkkenfølelsen. Benkeplate på kjøkken er i sort granitt laminat. 

Ekstra romslige

Leilighetene oppfyller kravet til tilgjengelig boenhet og oppleves dermed ekstra romslige.

I gang og bad er det mørke grå fliser, mens resten av leiligheten har hvitlasert 3-stavs eikeparkett. 

Hovedsoverommet har god plass og det vil være moteres en romselig  skyvedørsgarderobe med bøylehåndtak i rustfritt stål. Noe  som vil gi god plass til oppbevaring av klær.  

Bad

Badet har hvit baderomsinnredning med dusjvegger i glass, heldekkende servant, dusjhjørne og vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin. 

Heis, parkering og bod

Du får egen sportsbod og garasjeplass i kjeller med heis direkte opp til boligetasjen din. Det følger med én p-plass til hver leilighet.