OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
Kvinne som sitter på en benk og ser ut over landskapet

Livet i Cheviot

Her ligger alt til rette for livsnyteren som ønsker nærhet til alt hva Fredrikstad har å by på – tilbaketrukket i rolige og vakre omgivelser mellom Fredrikstadbrua og Gamlebyen.

Cheviot henter navn fra Det Norske Cheviotspinderi som holdt virksomhet rett ved tomten. Nå blir det boliger med moderne bekvemmelighet i historiske omgivelser. Gamlebyen ligger like i nærheten, og der er det restauranter, kafeer, gallerier, små butikker, marked og konsertarrangementer. Du kan ta buss eller gratis byferge til sentrum.

Fra boligen er det 330 meter til Gudevold Barnehage, og det er også andre barnehager i nærområdet. I tillegg har du Gudeberg Barne- og Ungdomsskole og Children International School Fredrikstad.

Turmuligheter

Noen meter fra boligene kommer du til Glommastien som strekker seg 35 km rundt hele Nedre Glomma. Før øvrig kan du legge turen på  «vollane» i Gamlebyen, lysløypa på Begby eller fiske sjøørret i Torsnes.

Handel

Etter en kort spasertur har man restauranter og kafeer i Gamlebyen, og der finnes også bakeri, tannlegesenter, legesenter, ølutsalg, bokhandel, gallerier og små butikker. På lørdager kan man handle på markedet på det koselige Torvet i gamlebyen. Du har også gangavstand til Brotorvet Senter med de fleste servicetilbud, som dagligvarer, vinmonopol, frisør, apotek og blomster. 

Kollektivtilbud

Det er kort avstand til nærmeste busstopp i Nabbetorpveien med bussforbindelse til sentrum. God bussforbindelse til Nedre Glommaregionen fra busstoppet på Brohodet. Derfra er det hyppige bussavganger til blant annet sentrum, Sarpsborg, Sykehuset Østfold Kalnes, Halden og Sverige.

Innen 10 minutters gange kan du ta byferga rett inn til sentrum eller Cicignon. Fra Cicignon kan du ta toget til Oslo eller Gøteborg.

IMA70433

Ny i byen?

Fredrikstad er en trivelig by med et rikt kulturliv. Her er det konserter, teater, show, kino og utstillinger – året rundt. Byen har en flott beliggenhet og passer spesielt godt for deg som vil bo nær sjøen.

Bor du nå for eksempel i Oslo-området og tenker å flytte på deg? Ta en kikk på turistsidene (Lenke ut)(visitoslofjord.no) eller Fredrikstad kommunes hjemmesider(Lenke ut) og les mer om hva Norges sjette største by kan tilby.