Boligen din i Cheviot

I Cheviot borettslag bygger vi til sammen 57 leiligheter. Du kan fortsatt velge mellom fire leiligheter fra 71 til 85 kvadratmeter – alle med store balkonger.

Stue i Cheviot med spisebord

Utsolgt

Cheviot er nytt boligprosjekt i Fredrikstad, som vil bestå av totalt 57 leiligheter. Boligene fordeles på tre blokker på fem-seks etasjer over felles parkeringskjeller. Alle boligene i Cheviot er nå solgt.

Se din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt for hus A 

Last ned prospekt for hus B

Last ned prospekt for hus C

Kvalitet, standard og tilvalg

Kjøkken- og baderomsinnredning leveres i god kvalitet, type Sigdal Herregård Palett på kjøkken og Sigdal Herregård hvit på bad. Dette er et eksklusivt tradisjonskjøkken med herskapelig preg. Klassiske speilfronter med fylling og markerte profilspor som gir dybdevirkning og skyggespill.

Herregård har en utpreget romantisk stil og er utformet i tråd med god gammel byggeskikk. En modell som byr på den virkelig store kjøkkenfølelsen. Benkeplate på kjøkken leveres i Sort granitt laminat. Dersom man har andre ønsker for kjøkkenet vil Sigdal være behjelpelig med å guide deg til den rette løsningen.

Stue i CheviotStue i CheviotLeilighetene i Cheviot har en gjennomgående høy standard.

Kunne du tenkt deg en annen parkett på gulvet eller en kontrastvegg i stuen? Kanskje noen andre skapfronter på kjøkkenet? Er du tidlig ute, kan du gjøre en del endringer i interiøret – slik at du setter ditt eget preg på det nye hjemmet ditt.

Leilighetene oppfyller kravene til universell utforming og oppleves dermed ekstra romslige. Med livsløpsstandard hele veien fra gaten til soverommet kan du bo her hele livet, også hvis du trenger plass til barnevogn eller har behov for å bruke rullator eller rullestol.

Balkonger og uteplasser

Store vinduer og balkongdører vender ut mot uteplassene. Balkongene er romslige, fra hele 24 til 32 kvadratmeter. Halvparten av boligene er endeleiligheter og har vinduer på tre sider.

Leilighetene får soverom og balkong vendt mot grøntareal, og en stille side mot sørvest. Prosjektet er utarbeidet i samarbeid med Brekke og Strand AS, som er blant landets dyktigste rådgiverne på lydisolering.

En terrasse i boligprosjektet Cheviot i Fredrikstad. Det er kveld og man kan se Fredrikstadbroen i bakgrunnen. En terrasse i boligprosjektet Cheviot i Fredrikstad. Det er kveld og man kan se Fredrikstadbroen i bakgrunnen.
Alle leilighetene i Cheviot har romslige balkonger, hvor du kan nyte sene sommerkvelder.

Heis, parkering og bod

Du får egen sportsbod og garasjeplass i kjeller med heis direkte opp til boligetasjen din. Det følger med én p-plass til hver leilighet, og det er muligheter for å kjøpe en ekstra plass.

Arkitektur og uteområder

Cheviot har et formmessig stramt og enkelt uttrykk som harmonerer godt med omkringliggende bebyggelse fra 60-tallet og de nyere blokkene nede på området. Boligene har store, sørvestvendte, private balkonger vendt mot et frodig og trivelig hagerom som åpner seg mot vestsiden og elven. 

Fasadene er utformet i varige materialer som pussede fasader med noe innslag av panel i private soner for å myke opp fasaden.

Fasaden til Cheviot i FredrikstadFasaden til Cheviot i Fredrikstad
Balkongene i Cheviot vender mot et frodig og grønt uterom.

Vi bygger boligene i Cheviot