OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Nyt solen

Dette er boliger som passer for deg som ønsker å kunne nyte livet i rolige og solrike omgivelser, samtidig som du er nært sentrum. Boligene får en skjermet beliggenhet høyt i terrenget, med gode solforhold. Det vil bli lagt vekt på å skape fine uteplasser tilknyttet boligene, som skal være til glede for alle beboerne.

Populært område

Din nye bolig vil bli liggende i Pettersand, et allerede etablert og populært boligområde, som er barnevennlig, rolig og uten gjennomgangstrafikk. Det er relativt kort avstand til både barnehage, barneskole, ungdomsskole, videregående skole og idrettsanlegg. Det er trygg og god gang- og sykkelsti til både barne- og ungdomsskolen. Veien er heller ikke lang til butikk, kiosk og postkontor på Christianslund.  

Nært by og natur

Ikke langt unna boligene ligger idylliske Fredrikstadmarka, med sine flotte turomåder. Veien er heller ikke lang til byen. Tar du bilen, er det bare 6-7 minutter inn til Fredrikstad sentrum.

Meld interesse for Haraldåsen

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Kontakt oss

Lurer du på noe? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Karianne Westby Jensen

Eiendomsmegler