OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet
1
2
3

I salg nå

Byggestart

Innflytting

12 ledige boliger på Haraldåsen – bygg 1

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Haraldåsen hus 1

Haraldåsen vil bestå av tre bygninger med til sammen 41 leiligheter. I det første salgstrinnet, hus 1, kan du velge mellom 13 tre- til fireromsleiligheter. Uansett størrelse har leilighetene gode planløsninger og store vindusflater som gir godt lys. De fleste leilighetene vil ha balkong, og noen av de største leilighetene vil ha takterrasse.

Utendørs etableres det felles utearealer og lekeplasser mellom husene, men mest mulig av den naturlige vegetasjonen skal bevares. Ikke langt unna boligene ligger idylliske Fredrikstadmarka, med sine flotte turomåder. Veien er heller ikke lang til byen. Tar du bilen, er det bare 6-7 minutter inn til Fredrikstad sentrum.


Om leilighetene på Haraldåsen

Leilighetene på Haraldåsen blir lyse og moderne med planløsninger som gir god romfølelse, og store vindusflater som gir flott lys. Leilighetene får åpen stue- og kjøkkenløsning, og på oppholdsrommene blir det hvitpigmentert trestavs eikeparkett. Det blir vannbåren gulvvarme og varmekabler på badet.

Les videre

Meld interesse for Haraldåsen – bygg 1

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Ingen forkjøpsrett

Salgsmøtet er nå overstått, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det først til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.  

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Karianne Westby Jensen

Eiendomsmegler

Det finnes 1 salgstrinn til, med 12 ledige boliger på Haraldåsen i Fredrikstad