Hopp til innholdet
1
2
3

I salg nå

Byggestart

Innflytting

12 ledige boliger på Haraldåsen – bygg 2

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Haraldåsen hus 2

Haraldåsen vil bestå av tre bygninger med til sammen 41 leiligheter. I det andre salgstrinnet, hus 2, kan du velge mellom 15 to- til fireromsleiligheter. Uansett størrelse har leilighetene gode planløsninger og store vindusflater som gir godt lys. De fleste leilighetene vil ha balkong, og noen av de største leilighetene vil ha takterrasse.

Utendørs etableres det felles utearealer og lekeplasser mellom husene, men mest mulig av den naturlige vegetasjonen skal bevares. Ikke langt unna boligene ligger idylliske Fredrikstadmarka, med sine flotte turomåder. Veien er heller ikke lang til byen. Tar du bilen, er det bare 6-7 minutter inn til Fredrikstad sentrum.


Om leilighetene på Haraldåsen

Leilighetene på Haraldåsen blir lyse og moderne med planløsninger som gir god romfølelse, og store vindusflater som gir flott lys. Leilighetene får åpen stue- og kjøkkenløsning, og på oppholdsrommene blir det hvitpigmentert trestavs eikeparkett. Det blir vannbåren gulvvarme og varmekabler på badet.

Les videre

Meld interesse for Haraldåsen

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Ingen forkjøpsrett

Fristen for å melde forkjøp er utløpt, og det er ikke lenger forkjøsprett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Karianne Westby Jensen

Karianne Westby Jensen

Prosjektselger

Det finnes 1 salgstrinn til, med 12 ledige boliger på Haraldåsen i Fredrikstad