Hopp til innholdet

Om leilighetene på Haraldåsen

Leilighetene på Haraldåsen blir lyse og moderne med planløsninger som gir god romfølelse, og store vindusflater som gir flott lys.

Illustrasjonen viser en kvinne på en balkong i bygg 2 på Haraldåsen.

Leilighetene får åpen stue- og kjøkkenløsning, og i oppholdsrommene blir det hvitpigmentert trestavs eikeparkett. Det blir vannbåren gulvvarme og varmekabler på badet.

De fleste leilighetene får balkong på størrelser fra 9 til 12 kvadratmeter, mens noen av de større leilighetene har romslige takterrasser. Det blir parkeringskjeller med heis opp til leilighetene og det følger med en parkeringsplass for hver leiligheter. Det samme gjør sportsbod.

Illustrasjon av et kjøkken på Haraldåsen.

Kjøkken og bad

Kjøkkenet blir lyst og moderne med innredning fra HTH eller tilsvarende. Frontene får bøylehåndtak i stål og benkeplaten kommer i mørk grå laminat med nedfelt kum. Hvitevarer er ikke inkludert.

På badet blir det mellomgrå fliser på gulvet og lyse fliser på veggene. Det blir vegghengt toalett og downlights i taket med dimmer. Dusjhjørnet får vegger i herdet glass.

Illustrasjon av et baderom på Haraldåsen.

Baderomsinnredningen kommer med hvite fronter med fasede kanter samt heldekkende, nedfelt servant. Over servanten blir det speil med innfelt LED-lys. Noen av badene vil ha benkeplate med plass til vaskemaskin og tørketrommel under samt en skuffeseksjon i midten.

Finn din bolig

Se nærmere på planløsninger, plassering og priser i boligvelgeren.

Gå til boligvelgeren