OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Lyngen borettslag

Boligene på Begbyåsen vil bli bygget med naturlige materialer av høy kvalitet, og gode planløsninger som gjør at du får mest mulig ut av hver kvadratmeter.

Lyngen borettslag vil bli bygget i naturlig materiale som passer godt inn med naturen. Med gjennomgående store vindusflater bor du tett på lyng og furutrær. 

Boligene får vannbåren gulvvarme med individuelle energimålere og balansert ventilasjon, som bidrar til et godt innemiljø.

Kvalitet, standard og tilvalg

Boligene har god takhøyde, og leveres med trestavs hvit eikeparkett i stue og på kjøkken. I en begrenset tidsperiode er det mulig å tilpasse boligen til egen smak gjennom tilvalg. Du kan blant annet velge mellom ulike veggfarger, parkett, elektroløsninger, kjøkkenfronter og armatur.

Luftig og lys stue med gode lysforhold og utsikt over Fredrikstad.

Kjøkken

Kjøkkeninnredningen leveres i Sigdal-kvalitet eller lignende, med hvite fronter med bøylehåndtak i børstet stål og ekstra høyde på overskap. Benkeplaten kommer i mørk grå laminat, med nedfelt kum og ettgreps blandebatteri med stengeventil for oppvaskmaskin.

Illustrasjonen viser en leilighet i hus 3 i Lyngen
Boligene får vannbåren gulvvarme med individuelle energimålere og balansert ventilasjon.

Bad

Badet leveres med grå 10 x 10 centimeter gulvfliser i dusjen og lyse 25 x 33 centimeter fliser på veggen. Taket blir i lyse plater med downlights som kan dimmes.

Baderomsinnredningen kommer med nedfelt vask i innredning eller benkeplate, med to skuffer under, samt speil i omtrentlig samme bredde som skuffeseksjon.

På badet har du ellers dusjvegger (90 x 90 centimeter)  med inn/ utadslående glassdører, vegghengt wc med utenpåliggende sisterne, og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, enten i vaskesøyle over hverandre eller på hver side av vask under heldekkende benkeplate. 

Illustrasjonen viser en takterrasse på Begbyåsen
Det etableres en felles takterrasse på hus 2.

Balkonger og uteplasser

De fleste leilighetene har store private uteplasser på mellom 7 og 16 kvadratmeter, med en åpen og en skjermet del som kan lukkes med glassdør.

Leilighetene på bakkeplan har privat markterrasse og direkte adkomst til grøntareal med eksklusiv bruksrett.