Slik blir boligene i Lyngen

Lyngen borettslag er det første boligprosjektet OBOS legger ut for salg på Begbyåsen. Totalt vil Lyngen bestå av tre bygg med til sammen 63 leiligheter. 

Illustrasjonen viser en leilighet i hus 3 i Lyngen

Borettslaget blir en del av et nytt nabolag som består av OBOS-leiligheter og hus fra Block Watne. Området er idyllisk plassert på toppen av Begbyåsen, med utsikt og uten gjennomgående trafikk.

Boligtyper, planløsninger og priser

Hus 3 – informasjonsmøte 2. mai

Onsdag 2. mai starter vi salget av 22 leiligheter i hus 3 på Begbyåsen. Her kan du velge mellom et godt utvalg av leiligheter i ulike størrelser.

Finn din bolig i boligvelgeren 

Last ned prospekt

Påmelding til informasjonsmøtet vil bli lagt ut i uke 17.

Hus 2 – i salg nå

Leilighetene er fordelt på fire etasjer har en felles takterrasse, som kan brukes av alle beboerne. Du kan velge mellom 19 to- til fireromsleiligheter på 48 – 115 kvadratmeter. 

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt

Hus 1 – i salg nå

Første salgstrinn består av ett bygg på fire etasjer med totalt 22 ett- til treromsleiligheter på 41–123 kvadratmeter. 

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt

Kvalitet, standard og tilvalg

Boligene har god takhøyde med hvitlasert eikeparkett og flislagt bad med hvite og grå fliser. 

Boligene får vannbåren gulvvarme med individuelle energimålere og balansert ventilasjon, som bidrar til et godt innemiljø.

leilighet 20 i Lyngen borettsalg trinn 1
Kjøkken blir levert av HTH.

Du har også mulighet til å gjøre tilvalg tilpasset din personlige smak, blant annet kan du velge mellom et utvalg veggfarger, parkett, elektroløsninger, kjøkkenfronter og armatur.

Balkonger og uteplasser

Alle leilighetene vil få en romslig balkong på 10–16 kvadratmeter. Leilighetene på bakkeplan har privat markterrasse og direkte adkomst til grøntareal med eksklusiv bruksrett.

takterrasse felles utsikt_croppet
Det etableres en felles takterrasse på hus 2.

Parkering, heis og bod

Med 80 parkeringsplasser i underjordisk parkeringskjeller, blir det god parkeringsdekning i dette borettslaget. Her vil det også bygges sportsboder og legges opp til godt med sykkelparkering. 

Gjester vil kunne parkere på dedikerte parkeringsplasser utendørs. Det blir egen gjesteparkering, hvor det også vil bli satt opp ladestasjon for elbil.