Lyngen på Begbyåsen

60 leiligheter – borettslag

Slik blir boligene i Lyngen

Lyngen borettslag er det første boligprosjektet OBOS legger ut for salg på Begbyåsen. Totalt vil Lyngen bestå av tre bygg med til sammen 60 leiligheter. 

Illustrasjonen viser en fasade på Begbyåsen

Borettslaget blir en del av et nytt nabolag som består av OBOS-leiligheter og hus fra Block Watne. Området er idyllisk plassert på toppen av Begbyåsen, med utsikt og uten gjennomgående trafikk.

Boligtyper, planløsninger og priser

Hus 2 – i salg nå

Vi har startet salget av 19 nye leiligheter i hus 2 på Begbyåsen. Du kan velge mellom et godt utvalg to- til fireromsleiligheter på 47 – 115 kvadratmeter.

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt

Hus 1 – i salg nå

Første salgstrinn består av ett bygg på fire etasjer med totalt 22 ett- til treromsleiligheter på 41–123 kvadratmeter. 

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt

Kvalitet, standard og tilvalg

Boligene har god takhøyde med eikeparkett og flislagt bad med hvite og grå fliser. 

Boligene får vannbåren gulvvarme med individuelle energimålere og balansert ventilasjon, som bidrar til et godt innemiljø.

Leilighet 15  i Lyngen borettsalg trinn 1
Kjøkkenet i boligene leveres i Sigdal-kvalitet eller lignende.

Du har også mulighet til å gjøre tilvalg tilpasset din personlige smak, blant annet kan du velge mellom et utvalg veggfarger, parkett, elektroløsninger, kjøkkenfronter og armatur.

Balkonger og uteplasser

Alle leilighetene vil få en romslig balkong på 10–16 kvadratmeter. Leilighetene på bakkeplan har privat markterrasse og direkte adkomst til grøntareal med eksklusiv bruksrett.

Illustrasjonen viser en takterrasse på Begbyåsen
Det etableres en felles takterrasse på hus 2.

Parkering, heis og bod

Med 80 parkeringsplasser i underjordisk parkeringskjeller, blir det god parkeringsdekning i dette borettslaget. Her vil det også bygges sportsboder og legges opp til godt med sykkelparkering. 

Gjester vil kunne parkere på dedikerte parkeringsplasser utendørs. Det blir egen gjesteparkering, hvor det også vil bli satt opp ladestasjon for elbil.