Hopp til innholdet

Om Pettersand

Boliger
Leiligheter
Størrelse
Ikke avklart
Status
Reguleringsplan godkjent
Salgsstart
Planlagt våren 2019
Innflytting
Ikke avklart
Organisering
Ikke avklart

Moderne leiligheter

På Pettersand planlegger vi et nytt prosjekt med nye, moderne boliger. Vi er i en tidlig planleggingsfase, og har derfor ikke detaljene på plass enda. Mer informasjon om størrelser og planløsninger vil bli lagt ut her så snart dette er klart. Det vi vet er at boligene blir moderne og lettstelte, og at det blir heis og parkering i tilhørende parkeringskjeller.

Nyt solen

Dette er boliger som passer for deg som ønsker å kunne nyte livet i rolige og solrike omgivelser, samtidig som du er nært sentrum. Boligene får en skjermet beliggenhet høyt i terrenget, og får flott utsikt og gode solforhold. Det vil bli lagt vekt på å skape fine uteplasser tilknyttet boligene, som skal være til glede for alle beboerne.

Populært område

Din nye bolig vil bli liggende i et allerede etablert og populært boligområde, som er barnevennlig, rolig og uten gjennomgangstrafikk. Det er relativt kort avstand til både barnehage, barneskole, ungdomsskole, videregående skole og idrettsanlegg. Det er trygg og god gang- og sykkelsti til både barne- og ungdomsskolen. Veien er heller ikke lang til butikk, kiosk og postkontor på Christianslund.  

Nært by og natur

Ikke langt unna boligene ligger idylliske Fredrikstadmarka, med sine flotte turomåder. Veien er heller ikke lang til byen. Tar du bilen, er det bare 7 - 8 minutter inn til Fredrikstad sentrum.

Navnekonkurranse

Vårt nye boligprosjekt i Pettersand i Fredrikstad trenger navn. Kanskje har du det på tunga?

Les mer om konkurransen

Meld interesse for Pettersand

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Dette prosjektet er under planlegging, og salget har ikke startet enda. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss, vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Karianne Westby Jensen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig leder