Slik skaffer du deg bolig i Vestre Langøyåsen 2

Å kjøpe en bolig er en stor investering. Vi guider deg gjennom kjøpet og tilbyr løsninger tilpasset ditt behov.

Bildet viser fasader i Vestre Langøyåsen 2

Gå direkte til:

Status: Siste trinn i salg nå

Nå har vi startet salget av tredje og siste salgstrinn i Vestre Langøyåsen 2. Her kan du velge mellom syv leiligheter og tolv kjedede eneboliger. Eneboligene varierer i størrelse fra 105 til 111 kvadratmeter. Samtlige leveres med terrasse og de fleste får også privat takterrasse. Du kan velge mellom ulike planløsninger og få opptil fire soverom.

Leilighetene er på 43, 87 og 90 kvadratmeter og får alle store vestvendte balkonger mot sjøen. 

Finn din bolig i boligvelgeren 

Last ned prospekt 

Trinn 1 og 2 – i salg nå

 I Trinn 1 kan du velge mellom tolv eneboliger i kjede, og i Trinn 2 kan du velge blant syv eneboliger i kjede og ti leiligheter. Begge trinnene ligger nå ute for salg.

Finn din bolig i boligvelgeren 

Last ned prospekt 

Må jeg være OBOS-medlem?

Du må ikke være OBOS-medlem for å kjøpe bolig i Vestre Langøyåsen 2. OBOS-medlemmer har fortrinnsrett ved salgsstart. Det vil si at medlemmene får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer på salgsmøtet. Etter at OBOS-medlemmene har valgt og kjøpt sine boliger er det fritt frem for alle å kjøpe boligene som fortsatt er ledige.

Er du ikke OBOS-medlem? Du kan få forkjøpsrett med en gang ved å melde deg inn nå!

Priser

Boligene i Vestre Langøyåsen 2 er selveierboliger i et boligsameie. De har ikke fellesgjeld, og det er du som kjøper som sørger for hele finansieringen. En oversikt over boligene, planløsninger og priser finner du i boligvelgeren.

Finansiering

Vi trenger bekreftelse på at du har hele finansieringen i orden før du kan kjøpe en bolig. Det kan vi få gjennom et finansieringsbevis, eller ved å snakke med en i banken din. OBOS-banken hjelper deg gjerne med dette

Ekstra god rente i OBOS-banken

Det skal være lett å velge helt ny bolig! Derfor får du ekstra god rente på lån til ny bolig i våre boligprosjekter. Du kan låne inntil 85 prosent av kjøpesummen, og få mellomfinansiering til samme lave rente som på boliglånet.

Finn ut mer om OBOS Nyboliglån

Innbetaling

Boligene i Vestre Langøyåsen er selveierboliger i et boligsameie. De har ikke fellesgjeld, og det er du som kjøper som sørger for hele finanseringen.

Når du skriver under på kjøpekontrakten betaler du en mindre del av kjøpesummen (maksimalt 10 prosent). Vi trenger også bekreftelse på at du har resten av finansieringen i orden, for eksempel gjennom telefon eller e-post fra banken din. Resten av kjøpesummen betaler du når du overtar boligen.

Felleskostnader

Når du overtar boligen betaler du et fast beløp i måneden til felleskostnader. Størrelsen på felleskostnadene for hver enkelt bolig finner du i boligvelgeren

Utgifter til oppvarming, strøm og varmt vann får du en egen faktura på, basert på forbruket i din egen bolig.

Et trygt kjøp

Å kjøpe en OBOS-bolig er noe av det tryggeste du kan gjøre. Vi har bygget over 100 000 nye hjem siden starten i 1929, og forvalter i dag cirka 200 000 boliger. Alle våre nye boliger er bygget etter de nyeste forskriftene og standardene, og oppfyller alle tekniske krav. Vi har fem års reklamasjonstid på nye boliger, og følger deg opp også etter at du har flyttet inn.

Gode grunner til å kjøpe helt ny bolig

Kontakt oss

Har du spørsmål om boligene, nærområdet eller kjøpsprosessen? Eller er du rett og slett klar for å sikre deg en ny bolig? Vi er bare en telefon eller e-post unna.