OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
Bildet viser Vestre Langøyåsen 2 sett fra lufta

Livet i Vestre Langøyåsen 2

Langøya på Kråkerøy er et populært boligområde – landlig og idyllisk, men samtidig kort vei til Fredrikstad sentrum.

Kråkerøy blir også kalt "blomsterøya" på grunn av det botaniske mangfoldet. Regionen er kjent for mye godvær, og naturen innbyr til rusleturer i skog, på fjellknauser og runde svaberg.

Du får garantert vakre naturopplevelser hvis du følger kyststien på Kråkerøy(Lenke ut). Det er aldri langt til nydelig sjøutsikt og bademuligheter. 

Liten jente på vei ned til sjøen med bøtte og fiskestang. Svaberg
Krabbejakt? På Langøya er sjøen aldri langt unna.

Vakker skjærgård

Kråkerøyholmene er en samling holmer og skjær som ligger lett tilgjengelig, enten man kommer fra land eller med båt. Fra land kan skjærgården nås via broer som er bygget ut på flere av de forskjellige holmene.

I fortsettelsen ligger Hvaler-øyene med mer av det samme vakre landskapet. Kråkerøy er derfor et perfekt utgangspunkt for deg som liker båtliv, fiske og vakker skjærgård. 

Skjærgårdsbilde med båt som ligger ved svaberget, Kråkerøy, Østfold
Med båt har du tilgang til hele skjærgården.

Avstander i hverdagen

Området på Langøya er svært barnevennlig, og det er barnehager, barneskole og ungdomsskole i nærheten. Barna på Langøya sogner til Rød barneskole og Kråkerøy ungdomsskole.

IMA90403
Det finnes både barneskole og ungdomsskole på Kråkerøy.

Ta en sykkeltur til Fredrikstad

Det er bare fem kilometer til Fredrikstad, og som syklist har du sammenhengende sykkelvei helt inn til sentrum. Fredrikstad byr på et allsidig tilbud av restauranter, barer, kafeer, kulturscener og idrettstilbud. Det er også gode bussforbindelser.

Langs veien ligger Værste-området med Høgskolen i Østfold og Fredrikstad stadion. Der er det også lege- og tannlegetilbud, frisør, matbutikk og treningssenter.

Båthavnen på Kråkerøy
Kråkerøy har en egen båthavn kun 500 meter unna boligene. Ideelt for deg som er glad i sjøen!

Les mer:

visitoslofjord.no(Lenke ut) og kommunens hjemmesider(Lenke ut) kan du lese mer om livet i Fredrikstad.