Boligen din i Vestre Langøyåsen

Vestre Langøyåsen 2 vil bestå av både eneboliger i kjede og leiligheter. Totalt skal det bygges 48 boliger i dette nye trinnet.

De nye rekkehusene i Vestre Langøyåsen 2 sett fra lufta

Boligtyper, planløsninger og priser

Vestre Langøyåsen 2 vil består av totalt 48 boliger fordelt på kjedede eneboliger og leiligheter. 

Trinn 3 – i salg nå 

Nå er det tredje og siste salgstrinnet i Vestre Langøyåsen 2 i salg. Her kan du velge mellom syv leiligheter og tolv kjedede eneboliger. Eneboligene varierer i størrelse fra 105 til 111 kvadratmeter. Samtlige leveres med terrasse og de fleste får også privat takterrasse. Du kan velge mellom ulike planløsninger og få opptil fire soverom.

Leilighetene er på 43, 87 og 90 kvadratmeter og får alle store vestvendte balkonger mot sjøen. 

Finn din bolig i boligvelgeren 

 Last ned prospekt 

Trinn 2 – i salg nå

Trinn 2 består av syv eneboliger i kjede, med størrelser på 105 eller 111 kvadratmeter, samt ti leiligheter med størrelser på 43, 87 og 90 kvadratmeter. Leilighetene på 87 kvadratmeter ligger i 1. og 2. etasje, mens leilighetene på 90 og 43 kvadratmeter ligger i 3. etasje. 

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt

Trinn 1 – i salg nå

Det første salgstrinnet i Vestre Langøyåsen 2 består av tolv eneboliger i kjede på 105 eller 111 kvadratmeter. 

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt 

Kvalitet, standard og tilvalg

De nye eneboligene går over to plan, med tilgang til egen terrasse fra både stue i første etasje og soverom/oppholdsrom i andre etasje. Alle oppholdsrom får lyse vegger og trestavs eikeparkett på gulv. Baderommene er flislagt og innredet i god kvalitet, med hvite fronter og håndtak i blank krom. 

Bildet viser et soverom i Vestre Langøyåsen 2Boligene i Vestre Langøyåsen er moderne og lettstelte, med store vindusflater som gir rikelig med lys.

Balkonger og uteplasser

Alle eneboligene i det nye feltet får flere store, private terrasser. Uteplassene vender mot sør eller vest, noe som gir gode solforhold.

Bildet viser en terrasse på kveldstid i Vestre Langøyåsen 2
Alle eneboligene i det nye feltet får flere store, private terrasser.

Parkering og bod

Eneboligene får carport med tilknyttet sportsbod, og én eller to utvendige parkeringsplasser på utsiden av boligen. Til leilighetene medfølger én biloppstillingsplass. 

Trinn_3_og_ Vestre_Langøyåsen_v1_3Vestre Langøyåsen ligger idyllisk til rett ved sjøen.